Homewood Suites by Hilton

  • TUI Ski
  • Tremblant, Quebec, Kanada

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Moderna lägenheter och centralt läge

På Homewood Suites by Hilton bor du med ett idealiskt läge precis vid torget i Tremblant. Här finns lägenheter som rymmer upp till sex personer och restauranger, barer och butiker ligger precis utanför dörren. Till kabinliften som tar dig upp i backarna går du på bara några minuter.

Till skidskolans mötesplats är det en kort promenad på cirka två minuter.

Moderna lägenheter med öppen spis

Alla lägenheter på Homewood Suites by Hilton har ljusa och moderna interiörer. De största rymmer upp till sex personer och alla är utrustade med kök så att du kan ordna med enklare matlagning.

Frukostbuffé ingår

På Homewood Suites by Hilton vaknar du upp på din semestermorgon till en uppdukad frukostbuffé med varma och kalla rätter som är inkluderad i resans pris.

Bastu och bubbelpool

Efter en dag fylld med skidåkning i Tremblants backar kan du passa på att värma dina rosiga kinder en stund i hotellets bastu eller ta ett värmande bad i bubbelpoolen.

  • Antal rum : 101

Snabbfakta

Centrum/Shopping
50 m/50 m

Adress & telefon

Adress
3035 Chem. de la Chapelle, Mont-Tremblant, QC J8E 1E1, Kanada
Telefon
+1 819-681-0808

Viktig information

Tvättservice mot kostnad.

Officiell klassificering
****
Antal rum
101
Adapter behövs
Ja
Area
By
Parkering
Ja
WiFi
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Störningsnivå
Begränsat störande
Trafik
Lokal trafik

Lägenheterna

WiFi
Ja
Hårfön
Ja
Kaffekokare
Ja
Tv
Ja
Kök
Ja
Typ av kök
Pentry
Elektrisk spis
Ja
Ugn
Ja
Micro
Ja

Sängar

Bäddsoffa
Ja
Dubbelsäng
Ja
Queen size
Ja

Mat & dryck

Frukost
Ja
Frukostrum
Ja

Avstånd

Cirka två minuters promenad till skidskolans mötesplats och en minuts promenad till kabinliften. Avstånd till centrum och shopping avser centrum i Tremblant.

Shopping
50 m
Centrum
50 m

Avkoppling

Bastu
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-11-29 till 2025-05-01

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 2 timmar från Montreals flygplats. På flygplatsen möts du av guider från vårt systerföretag Crystal Ski. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Cirka två minuters promenad till skidskolans mötesplats och en minuts promenad till kabinliften. Avstånd till centrum och shopping avser centrum i Tremblant.

Shopping
50 m
Centrum
50 m