Fairmont Tremblant

  • TUI Ski
  • Tremblant, Quebec, Kanada

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Ski in och ski out-läge i Tremblant

På eleganta Fairmont Tremblant bor du med bästa ski in och ski out-läge. Här har du kabinliften och Tremblants utbud av affärer, barer och restauranger precis utanför dörren. På hotellet finns spa, pooler både ute och inne, restaurang och barservering.

Till skidskolans mötesplats går du på cirka fem minuter.

Du kan boka frukostbuffé

På Fairmont Tremblant bor du i dubbelrum eller juniorsviter. Du som vill att frukostbuffé ska ingå kan lägga till det när du bokar din resa och se fram emot frukt, yoghurt, flingor, bröd, bakverk och varma och kalla drycker på din semestermorgon.

Lounge, barservering och restaurang

Efter den dag fylld av skidåkning kan du koppla av en stund framför den sprakande brasan i loungen och beställa en kopp varm choklad i loungebaren. Spenderar du kvällen på hotellet kan du passa på att äta middag på restaurang Choux Gras Brasserie Culinaire som har både lokala och internationella rätter på menyn.

Spa och pooler inne och ute

Efter en aktiv skiddag passar det fint att simma några vändor i hotellets pooler. Från utomhuspoolen som är öppen hela året har du utsikt över omgivningarna och intill finns också utomhusjacuzzis. För extra vilsamma stunder erbjuder hotellets spa-avdelning kroppsbehandlingar.

  • Antal rum : 314

Snabbfakta

Utomhuspool
Ja
Centrum/Shopping
300 m/300 m

Adress & telefon

Adress
3045 Chem. de la Chapelle, Mont-Tremblant, QC J8E 1E1, Kanada
Telefon
+1 819 681 7000

Viktig information

Officiell klassificering
****
Antal rum
314
Adapter behövs
Ja
Area
By
WiFi
Ja
Störningsnivå
Begränsat störande
Trafik
Lokal trafik

Rummen

WiFi
Ja
Kassafack
Ja
Kylskåp
Ja
Kaffekokare
Ja
Tv
Ja

Sängar

Bäddsoffa
Ja
Dubbelsäng
Ja
King size
Ja

Mat & dryck

Frukost
Ja
Frukostrum
Ja

Avstånd

Shopping
300 m
Centrum
300 m

Pool

Vissa bubbelpooler är endast för vuxna.

Utomhuspool
Ja
Inomhuspool
Ja

Avkoppling

Spa- och kroppsbehandlingar mot kostnad.

Spa
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-11 till 2025-05-01

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 2 timmar från Montreals flygplats. På flygplatsen möts du av guider från vårt systerföretag Crystal Ski. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Shopping
300 m
Centrum
300 m