Crystal Lodge

  • TUI Ski
  • Whistler, British Columbia, Kanada

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

För dig som vill ha nära till det mesta

Crystal Lodge har ett av Whistlers bästa lägen. Här bor du nära backarna samtidigt som du har restauranger och barer runt hörnet. Hotellet har en utomhuspool, bubbelpool, gym och bastu. Läget mitt i byn passar utmärkt för dig som vill ha nära till det mesta.

Crystal Lodge erbjuder dubbelrum med plats för upp till fyra personer.

Utmärkt läge

Crystal Lodge omges av det mäktiga bergslandskapet och ligger bara två minuters promenad från liftarna som tar dig till Whistler- och Blackcombbergen.

Utomhuspool och bubbelpool

När du kommer tillbaka till hotellet efter en dag med åk i backarna kan du bada i den uppvärmda utomhuspoolen eller värma upp dig med ett bad i bubbelpoolen eller bastun. Hotellet har även ett gym.

  • Antal rum : 158

Snabbfakta

Utomhuspool
Ja
Centrum/Shopping
100 m/100 m

Adress & telefon

Adress
4154 Village Green, Whistler, BC V8E 1H1, Canada

Viktig information

Officiell klassificering
****
Antal rum
158
WiFi
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna mot kostnad
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Kylskåp
Ja
Hårfön
Ja
Vattenkokare
Ja
Kaffekokare
Ja
Dusch/wc
Ja
Bad/wc
Ja

Sängar

Bäddsoffa
Ja
Dubbelsäng
Ja
King size
Ja

Avstånd

Avstånd till centrum och shopping avser byn Whistler. Cirka en minuts promenad till skidskolans mötesplats och två minuters promenad till liftarna.

Shopping
100 m
Centrum
100 m

Pool

Utomhuspool
Ja
Pool
Ja
Uppvärmd utomhuspool
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Gym
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-11-23 till 2025-04-21

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 2 timmar och 40 minuter från Vancouver flygplats. På flygplatsen möts du av guider från vårt systerföretag Crystal Ski. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Avstånd till centrum och shopping avser byn Whistler. Cirka en minuts promenad till skidskolans mötesplats och två minuters promenad till liftarna.

Shopping
100 m
Centrum
100 m