Rundlestone Lodge

  • TUI Ski
  • Banff, Alberta, Kanada

Om hotellet

  • WiFi

Alpint hotell med charmig karaktär

Rundlestone Lodge i Banff är ett charmigt hotell med klassisk alpin design med träpaneler från golv till tak och öppen spis. Till centrum i Banff är det promenadavstånd och precis utanför dörren har du det storslagna landskapet med klippiga bergen som sticker upp ovanför staden.

Rundlestone Lodge erbjuder dubbelrum med plats för upp till fyra personer.

Avkoppling efter skidäventyren

Här får du bekvämligheter i form av uppvärmd inomhuspool, bubbelpool och ett litet träningsrum med bland annat fria vikter och löpband. Dessutom bjuder hotellet på te eller kaffe i lobbyn innan eller efter skidäventyren och det finns gott om sköna soffor som du kan sjunka ner i bredvid den öppna spisen.

Gratis buss till stan och skidbackarna

Precis vid hotellet ligger Keg Steakhouse där du kan köpa frukost eller middag. Annars hittar du ett brett utbud av mysiga barer och restauranger i stan. Som besökare i Banff kan du också använda ortens kostnadsfria busservice för att ta en tur dit om du inte känner för att promenera. Med bussarna tar du dig även till ortens tre skidområden.

  • Antal rum : 98

Snabbfakta

Centrum
1.2 km

Adress & telefon

Adress
537 Banff Ave, P.O. Box 1070 Banff, AB, T1L 1H8
Telefon
1(866)474-0421

Viktig information

Tvättmöjligheter finns på hotellet.

Reception 24 h
Ja
Antal rum
98
Adapter behövs
Ja
Area
By
Uttagsautomat finns på hotellet
Ja
Parkering
Ja
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Störningsnivå
Begränsat störande
Trafik
Lokal trafik

Rummen

I rummen med utsikt mot inomhuspoolen är det inte möjligt att öppna fönstren.

WiFi
Ja
AC
Ja
Kylskåp
Ja
Hårfön
Ja
Kaffekokare
Ja
Tv
Ja
Telefon
Ja
Bad/dusch och wc
Ja
Strykjärn
Ja

Sängar

King size
Ja
Queen size
Ja

Avstånd

Till centrum i Banff är det 1,2 km och du går dit på cirka 16 minuter. Mellan kl. 7-22 går Banffs kostnadsfria busservice. Till skidskolans mötesplats tar det ca 20 minuter med buss.

Centrum
1.2 km
Flygplats
143 km

Pool

Inomhuspool
Ja
Uppvärmd inomhuspool (min 22 grader)
Ja
Jacuzzi
Ja

Sport

Träningsrum
Ja

Barn & ungdomar

Spjälsäng
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 1 timme och 45 minuter från Calgary flygplats. På flygplatsen möts du av guider från vårt systerföretag Crystal Ski. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Till centrum i Banff är det 1,2 km och du går dit på cirka 16 minuter. Mellan kl. 7-22 går Banffs kostnadsfria busservice. Till skidskolans mötesplats tar det ca 20 minuter med buss.

Centrum
1.2 km
Flygplats
143 km