Kombinationsresor till Sicilien

Sicilien är Medelhavets största ö - en riktig skattkammarö.

Här finns allt från grekiska tempel och romerska mosaiker, till vulkanen Etna, storstäder som Catania och romantiska byar som Gudfaderns Savoca. Här kan du semestra i Lucias stad Siracusa och Cefalù, en av Italiens vackraste småstäder. Du hinner inte njuta av allt under en vecka, men kanske under två: Få resmål i Medelhavet har så mycket att erbjuda som Sicilien. Här ser du några av våra bästa tips.

Tips på kombinationer

Blue Star i Siracusa + Taormina

Två av Siciliens vackraste och mest berömda städer. Sol och bad på vårt Blue Star i Santa Lucias stad Siracusa, kombinerat med det romantiska Taormina vid foten av Etna.

Giardini-Naxos + Taormina

Giardini-Naxos är en småstad med badortsliv vid Recanati-stranden. Kombinera med romantiska Taormina med sina smala gränder, designbutiker och mysiga restauranger.

Cefalù + Letojanni

Cefalù är en romantisk, italiensk medeltidsstad på Siciliens norra kust. Kombinera med charmiga badorten Letojanni 3 km nedanför Taormina. Hyrbil är enklaste sättet att ta sig runt och mellan orterna.

Så här bokar du din egen kombination

  1. Gå in till kombinationsbokningen via länken HÄR
  2. Välj land och resmål, avresedatum och reslängd. För kombinationer gäller reslängd 2 eller 3 veckor. Byte av hotell sker efter hel vecka.
  3. Välj hotell för period 1 och därefter för period 2 (och ev. period 3).
  4. Du får en tydlig översikt av vad du bokat.
  5. Fyll i dina uppgifter och klicka fortsätt för att genomföra bokningen.

Har du frågor kring våra kombinationsmöjligheter, eller önskemål om andra kombinationer än de som är presenterade här, är du välkommen att kontakta oss på telefon 0771-84 01 00.