Kombinationsresor till Sardinien

Sardinien är en skattkista för den som vill uppleva mycket under semestern.

Här finns romantiska medeltidsstäder, vandringsleder i bergen och långa härliga stränder. Ett av mina bästa tips är att bo en vecka vardera på två olika resmål. På så sätt kan du utforska Algheros krogliv och se ön från cykelsadeln under samma semester. Eller slappa vid en strand första veckan och susa omkring med hyrbil bland vinodlingar och sädesfält den andra. Möjligheterna är många, här nedanför hittar du några av våra tips.

Tips på kombinationer

Varva ner med en vecka på TUI Family Life med pooler, restauranger, träning och underhållning. Andra veckan kan du strosa bland restaurangerna i Algheros smala gränder.

Bosa + Alghero

Två av Italiens vackraste städer. Bosa, en skönhet i mjuka pastellfärger och__ Alghero__ där du kan strosa i gamla stan med sina gränder och ringmur men också njuta av sol och bad vid stränderna.

Så här bokar du din egen kombination

  1. Gå in till kombinationsbokningen via länken HÄR
  2. Välj land och resmål, avresedatum och reslängd. För kombinationer gäller reslängd 2 eller 3 veckor. Byte av hotell sker efter hel vecka.
  3. Välj hotell för period 1 och därefter för period 2 (och ev. period 3).
  4. Du får en tydlig översikt av vad du bokat.
  5. Fyll i dina uppgifter och klicka fortsätt för att genomföra bokningen.

Har du frågor kring våra kombinationsmöjligheter, eller önskemål om andra kombinationer än de som är presenterade här, är du välkommen att kontakta oss på telefon 0771-84 01 00.