Resor
till
Costa Smeralda

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Pizzaca 90:-
  • 1 liter vattenca 7:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadRom
  • SpråkItalienska
  • Folkmängdca 200

Resor till Costa Smeralda

Costa Smeralda

Costa Smeralda betyder Smaragdkusten och är Sardiniens mest omsusade och exklusiva hörn. Hit ska du åka för att se ”det vackra folkets” beach clubs, ostronbarer och lyxbåtar. Samtidigt är det här du hittar några av öns vackraste stränder och charmigaste små badorter.

Costa Smeralda ligger på nordöstra Sardinien och blev känt på 1960-talet, när internationella investerare med prins Aga Khan i spetsen lät bygga marinor, lyxhotell och hela den lilla hamnstaden Porto Cervo för att ta emot en kräsen publik.

Exklusivt med italiensk touch

Sedan dess är Porto Cervo och dess närmaste omgivningar en mötesplats för celebriteter som kommer i jättelika yachter. Men allt är inte jet set. Stora delar av Costa Smeralda är som vilken charmig italiensk badkust som helst. Fast med skillnaden att de finaste stränderna är något alldeles extra, med vit sand och turkost vatten som leder tankarna till Maldiverna.

Drömstrand efter drömstrand

Hela vägen från Palau och Maddalenaöarna, förbi Porto Cervo och ner mot staden Olbia är Costa Smeralda ett pärlband av bukter, uddar, sandstränder och trivsamma små byar. Vill du uppleva mer än ditt hotells närmaste omgivningar är hyrbil ett bra tips, och bussförbindelserna längs kusten är också täta. Du behöver egentligen inte tänka ut någon färdplan utan kan bara stanna där det känns mysigast.

Hitta rätt

Vissa av våra hotell ligger i eleganta små badorter, andra lite mer för sig själva. Läs därför i hotellpresentationen och kolla på kartan för att få en bild av hur dina närmaste omgivningar ser ut.

Restyper i Costa Smeralda

Rekommenderade hotell - Costa Smeralda

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Costa Smeralda Visa alla hotell på Sardinien