Resor
till
Budoni

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Pizzaca 75:-
  • 1 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsskillnad0 timmar
  • HuvudstadRom
  • SpråkItalienska
  • Folkmängdca 1 300 inv

Resor till Budoni

Budoni

Fridfulla Budoni är en sommarstad som ligger vid fina stränder på Sardiniens östra kust. Inbäddade i grönska strax utanför staden ligger våra fina resorthotell med poolområden, restauranger och sportaktiviteter. Med hyrbil kan du ta en tur till den exklusiva Smaragdkusten, Costa Smeralda.

Budoni ligger cirka 30 kilometer från Olbia (där flyget landar). Fortsätter du ytterligare en bit norrut kommer du till den fashionabla Smaragdkusten, Costa Smeralda, med lyxbåtar och skaldjursrestauranger. I Budoni är atmosfären betydligt mer avslappnad. Medelpunkten är den charmiga hamnen Porto Ottiolu med segelbåtar, några restauranger, barer och en supermarket. I gelaterian kan du köpa en glass och strosa bland båtarna. Härifrån kan du ta en båttur eller testa djuphavsfiske och intill marinan ligger en fin sandstrand med ljus sand.

All Inclusive-hotell med många valmöjligheter

Strax utanför Budoni ligger våra koncepthotell som passar dig som vill ha mycket att välja på inom hotellområdet. Vårt TUI Family Life Janna e Sole är som en egen liten semesterby med pooler, restauranger, träningspass och aktiviteter för barn och ungdomar. Reser du utan barn är TUI Sensimar Matta Village en lugn oas där du kan bada, äta gott, träna och umgås med den du tycker om.

Sippa drinkar i San Teodoro

Grannorten San Teodoro ligger femton minuters bilresa från Budoni. Här är pulsen högre under sommarmånaderna på cocktailbarer och nattklubbar.

Sardiniens östra kust

Längs Sardiniens östra sida ligger naturstränder och havsvikar på rad. Det böljande landskapet med grönska och pinjeskog är som gjort för att upptäcka med bil. Du passerar tusenåriga nuragher (flera tusen år gamla stentorn), betande får, vinodlingar och en och annan Ferrari när du cruisar fram på de slingrande bergsvägarna. Boka hyrbilen redan hemifrån!

Restyper i Budoni

Rekommenderade hotell - Budoni

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Budoni Visa alla hotell på Sardinien