Resor
till
Lovina Beach

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Prisexempel från Denpasar
  • 1,5 liter vattenca 4:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaIndonesiska Rupiah (IDR)
  • Tidsskillnad+7 timmar
  • HuvudstadJakarta
  • SpråkIndonesiska
  • Folkmängd261 100 000

Resor till Lovina Beach

Lovina Beach

Vid Lovina Beach, en 12 kilometer lång vulkanstrand på Balis norra kust, är vattnet klart och korallreven nära. Hit reser många som söker lugn och naturupplevelser, nöjeslivet är betydligt mer begränsat här än i till exempel Kuta Beach.

Även havet är lugnare här på den norra kustens, utan undervattensströmmar och höga vågor. Det spännande och artrika undervattenslivet lockar många snorklare och dykare, men för många är närheten till delfinerna det som lockar mest. Att i soluppgången bege sig till havs för att se delfiner som leker runt båten är för de allra flesta en magisk upplevelse.

Upptäck Bali
Det finns flera skäl till att Bali är ett resmål för alla som vill uppleva saker bortom stränderna. Ett av dem är naturen med gröna risterrasser, frodig regnslog och vulkaner. Ett annat är kulturlivet som innefattar allt från färgstarka dansuppvisningar till hantverkstraditioner. På marknader och i småbutiker kan du köpa fina träsniderier, skulpturer och konst. Allra mest av konstgallerier och hantverksbodar hittar du i Ubud som är öns kulturcentrum.

Tempel och andeväsen
Det hinduiska Bali ståtar med sagolika tempel. Du får vid risgudinnans tempel, Pura Beji, se stenarbeten i balinesisk barockstil gjorda av rosa sandsten. Vid modertemplet Pura Besakih pryder palmfiber våningstaken på byggnader i svart lavasten. Längs vägen har du fin utsikt över ännu aktiva, stundtals rykande vulkaner.

Restyper i Lovina Beach

Rekommenderade hotell - Lovina Beach

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Lovina Beach Visa alla hotell på Bali