/Kokkari

Mysiga Kokkari

av Annie, Guide, Samos

Kokkari, på norra delen av Samos, är en underbart mysig stad med den verkligt grekiska känslan. Vita hus, kristallklart vatten och en fantastisk atmosfär.

Kom hit och bara ta något att dricka på en av alla barer som finns utmed vattnet. När du börjar bli hungrig så finns det massor av restauranger i staden. Om du känner för souvlaki, gå upp på huvudgatan och strosa förbi restaurangerna som ligger där. Du vet att du hittat rätt när doften av grillat kött når din näsa.

Fin utsikt är väl det minsta man kan kalla det. Fin utsikt är väl det minsta man kan kalla det.

Den vackra hamnen i Kokkari. Den vackra hamnen i Kokkari.

Mysig uteservering längst bort i hamnen. Avskilt för dig som bara vill sitta och njuta i lugn och ro. Mysig uteservering längst bort i hamnen. Avskilt för dig som bara vill sitta och njuta i lugn och ro.

Färskpressad apelsinjuice från egenodlade apelsiner kan vara något av det bästa som finns en varm sommardag. Färskpressad apelsinjuice från egenodlade apelsiner kan vara något av det bästa som finns en varm sommardag.

En lite promenad till stranden är ju mysigt. Ett stopp på vägen för att uppskatta utsikten är ju inte helt fel det heller! En lite promenad till stranden är ju mysigt. Ett stopp på vägen för att uppskatta utsikten är ju inte helt fel det heller!