Agios Georgios

Tänker du resa med barn till Korfu är Agios Georgios ett bra val. Den rofyllda byn har en av öns absolut finaste sandstränder. Du bor direkt vid stranden på vårt Familjefynd med tre poolområden och All Inclusive. Läs mer

Tänker du resa med barn till Korfu är Agios Georgios ett bra val. Den rofyllda byn har en av öns absolut finaste sandstränder. Du bor direkt vid stranden på vårt Familjefynd med tre poolområden och All Inclusive.

Agios Georgios ligger i lantliga omgivningar vid havet på sydvästra Korfu. Två små klippöar höjer sig ur havet i samma riktning som solnedgången. Från byn sträcker sig sandstranden i en gyllene båge, fem kilometer lång och kantad av sanddyner. Här ligger All Inclusive-hotellet Aquis Sandy Beach.

Kul för familjen
Det finns tre poolområden på hotellet så du kan välja om du vill vara med på vattengympa eller koppla av under ett parasoll. På Aquis Sandy Beach finns också vattenrutschkanor och ett spa. Eftersom All Inclusive ingår är det extra bekvämt, inte minst om du reser med hela familjen.

Byliv utan stress
Längs bygatan i Agios Georgios hittar du en del småbutiker, caféer, barer och ett femtontal restauranger. Lokalbussen går till Korfu stad, dit det är ungefär tre mil.

En doft av Italien
Korfu tillhör de Joniska öarna väster om grekiska fastlandet och influensen från Italien ger ön extra charm. Det finns gott om italienska restauranger och husfasaderna går i mjuka pastellfärger.

Upptäck öns stränder
Fina stränder finns kring hela Korfu, den västra sidan har flest sandstränder medan stränderna på östra delen av ön mestadels består av klappersten. De allra finaste stränderna ligger ofta lite avsides, men går lätt att nå med hyrbil som du kan boka genom oss, eller med lokalbuss.

Korfu stad
Missa inte att åka in till Korfu stad, du tar dig enkelt dit med buss eller taxi. I den världsarvslistade stadskärnan kantas gatorna av venetianska adelspalats. På Spianadaplatsen finns en cricketplan och Listonterrassens kaféer och arkader påminner om Paris. Grändernas Lady och Lufsen-stämning kompletteras av eleganta shoppingstråk och ett brett nöjesliv.

Utflyktstips

  • Örundtur bland palats, kloster och vackra vyer
  • Aqualand, 75 000 m² stort vattenland
  • De charmiga öarna Paxos och Antipaxos
  • Dagstur till grannlandet Albanien
Visa mindre

Rekommenderade hotell