Mirabilia Boutique hotel

  • Kassandra, Halkidiki, Grekland

Om hotellet

  • WiFi

Boutiquehotell nära stranden

Mirabilia Boutique hotel är idylliskt beläget i ett lugnt, naturskönt område på Kassandrahalvöns östra kust. Det lilla hotellet har en avslappnad atmosfär med boutique-känsla, trädgård och innergård. Här bor du endast 300 meter från den kilometerlånga sandstranden Kryopigi Beach.

På hotellets rofyllda innergård kan du koppla av med en bok till ljudet av fågelkvitter eller svalka dig under skuggan av det massiva olivträdet.

På hotellet finns:

  • WiFi
  • AC

Alla rum/lägenheter har:

  • WiFi
  • Bad/dusch och wc
  • Tv

Boende på Mirabilia Boutique hotel

Vissa rum/lägenheter går att boka för fler än ordinarie antal, t ex ett dubbelrum som disponeras av tre. Tillkommande person(er) sover då i extrabädd, t ex viksäng eller bäddsoffa.

Här använder vi hotellets benämningar av rumstyper.

  • Antal rum : 40

Medeltemperatur i Kassandra

Adress & telefon

Adress
Kriopigi, KASSANDRA, Greece

Viktig information

Antal rum
40
MasterCard
Ja
Visa
Ja
Parkering
Ja
WiFi
Ja
AC i allmänna utrymmen
Ja
Incheckning
15:00-20:00
Utcheckning
11:00

Rummen

WiFi
Ja

Mat & dryck

Frukost
Ja

Avstånd

Flygplats
69 km

Tillgänglighet

Rullstolstillgänglighet hotellområde
Nej

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2024-05-01 till 2024-11-01
  • Gäller från 2024-11-01 till 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ingen personal på det här resmålet, men med TUI-appen kan du nå oss dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi kan hjälpa dig att boka utflykter och hyrbil, ge dig restaurangtips och visa var du hittar den bästa shoppingen eller de finaste stränderna. Självklart kommer vi också att hjälpa till med praktiska frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 3 tim 30 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda. Det kan vara både direktflyg och flyg med mellanlandning vilket innebär att den totala restiden kan variera.

Transfertid

Våra resor till Kassandra går med reguljärt flyg till Thessalonikis flygplats vilket innebär att du kan boka din resa till Kassandra med flexibel reslängd.

Beräknad transfertid från Thessalonikis flygplats ca 1timme till Kassandrahalvön beroende på vilken ort du ska bo i. Transfertiden är beroende på trafik.

Du kan förboka taxitransfer till ditt hotell genom att logga in på myTUI.

Avstånd

Flygplats
69 km