Le Val Thorens

  • TUI Ski
  • Val Thorens, Franska alperna, Frankrike

Om hotellet

  • 4*
    Officiell klassificering
  • WiFi

Ski-in och ski-out-läge

På Le Val Thorens bor du med ski-in ski-out-läge precis vid liftarna i hjärtat av Val Thorens. Det är också nära till restauranger och affärer. På hotellet finns en bar, två restauranger och en wellness-avdelning. Halvpension ingår.

Hotellet har ett perfekt läge med bara någon minut till närmsta lift. Barnbackarna ligger också alldeles i närheten av hotellet. När vädret tillåter får du inte missa att ta en utelunch på hotellets terrass med panoramautsikt utöver bergen.

Avkoppling och inomhuspool

Efter en dag full av skidåkning är hotellets wellness-avdelning en härlig plats att ta det lugnt på. Här kan du simma några vändor i poolen eller ha en skön stund i bastun.

Två restauranger och mysig lounge

Hotellet har två restauranger, Le Val Thorens Restaurant som serverar traditionella franska rätter och La Fondue med inriktning på lokala specialiteter. På kvällarna är hotellets lounge med öppen spis ett perfekt ställe att koppla av på.

  • Antal rum : 83

Snabbfakta

Centrum/Shopping
50 m/20 m
Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
från 2 tim och 45 min

Medeltemperatur i Val Thorens

Adress & telefon

Adress
Place de L'église, 73440 Val Thorens, France
Telefon
+33 (0)4 79 00 04 33

Viktig information

Hotellets balkongräcken är av en enklare standard och kan vara lägre än normalt. Barn bör därför hållas under extra uppsikt.

En deposition på ca 8000:- per lägenhet lämnas till hotellet vid ankomst.

Officiell klassificering
****
Antal rum
83
WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Kassafack
Ja
Hårfön
Ja
Tv
Ja
Bad/wc
Ja

Mat & dryck

I resans pris ingår halvpension med frukostbuffé och middag i någon av hotellets två restauranger.

Restaurang
Ja
Bar
Ja
Frukost
Buffé
Halvpension
Ja
Halvpension är frukost och middag
Ja

Avstånd

Ski-in, ski-out. 2 minuters skidåkning eller 10-15 minuters promenad till närmaste lift och till skidskolans mötesplats.

Shopping
20 m
Centrum
50 m

Pool

Inomhuspool
Ja

Avkoppling

Wellness-area
Ja
Bastu
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-15 till 2025-04-13

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Cirka 2 timmar och 45 minuter med direktflyg från Stockholm-Arlanda till Genève. Flyget kan även ha mellanlandning. Din restid beror på vilket flyg du väljer.

Transfertid

Transfertiden beror på vilken flygplats du landar på. Busstransfer från Chamberys flygplats ca 2 tim och 45 min och från Genèves flygplats ca 3 tim och 45 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Ski-in, ski-out. 2 minuters skidåkning eller 10-15 minuters promenad till närmaste lift och till skidskolans mötesplats.

Shopping
20 m
Centrum
50 m