Victoria Lodge

  • TUI Ski
  • Val d'Isère, Franska alperna, Frankrike

Om hotellet

  • WiFi

Modernt hotell nära liftarna

Victoria Lodge ligger bara en kort promenad från närmaste lift i Val d'Isère. Hotellet har en restaurang, bar och spa-avdelning, dessutom ingår halvpension. Centrum promenerar du till på bara några minuter.

På Victoria Lodge möts du av en ljus och modern känsla som kombineras med alpcharm.

Spa-avdelning med bastu och bubbelpool

Utanför hotellet stannar den kostnadsfria skidbussen som tar dig upp till backarna. När du kommer tillbaka till hotellet efter skidåkningen kan du beställa något att dricka och sätta dig på solterrassen och blicka ut mot snötäckta bergstoppar. Avsluta dagen i spa-avdelningen där en värmande bastu och bubbelpool väntar.

Halvpension ingår

Varje morgon serveras en frukostbuffé med både varma och kalla alternativ som gör dig redo för en dag i backen. Framåt kvällen tillagas en trerättersmiddag som du äter i restaurangen där du har utsikt över trädtoppar och berglandskap. Ibland tänds även den vedeldade kaminen som ger en extra varm känsla.

Snabbfakta

Centrum/Shopping
600 m/600 m
Restaurang/Bar
Ja/Ja
Transfertid
ca 3 tim 45 min

Adress & telefon

Adress
48 Avenue du Prariond 73150 Val d'Isère, France
Telefon
+33 4 58 24 10 10

Viktig information

WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja

Rummen

WiFi
Ja
Hårfön
Ja
Dusch/wc
Ja

Sängar

Dubbelsäng
Ja
Enkelsäng
Ja

Mat & dryck

Halvpension med frukostbuffé och trerättersmiddag ingår.

Restaurang
Ja
Bar
Ja
Halvpension
Ja

Avstånd

Busstopp för skidbussen utanför hotellet. 5 minuters promenad till centrum 6 minuters promenad till närmaste lift och skidskolans mötesplats

Shopping
600 m
Minimarket
200 m
Centrum
600 m

Avkoppling

Spa
Ja
Wellness-area
Ja
Bastu
Ja

Sport

Gym
Ja

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-15 till 2025-04-13

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Cirka 2 timmar och 45 minuter med direktflyg från Stockholm-Arlanda till Genève. Flyget kan även ha mellanlandning. Din restid beror på vilket flyg du väljer.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss från Genève cirka 3 timmar och 45 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Busstopp för skidbussen utanför hotellet. 5 minuters promenad till centrum 6 minuters promenad till närmaste lift och skidskolans mötesplats

Shopping
600 m
Minimarket
200 m
Centrum
600 m