Chalet Skadi

  • TUI Ski
  • Val d'Isère, Franska alperna, Frankrike

Om hotellet

  • WiFi

Mysiga och exklusiva lägenheter

Chalet Skadi är ett högklassigt lägenhetshotell med ett bra läge i Val d’Isère. Här bor du i moderna och välutrustade lägenheter. Efter en dag i backen kan du besöka hotellets spa.

Till Val d’Isère centrum och närmsta lift är det en promenad på ungefär 5 minuter. Utanför hotellet går även bussar som tar dig skidområdet.

Mysiga lägenheter

Efter en heldag i backen är det skönt att ha ett trevligt ställe att dra sig tillbaka till. Och i de här lägenheterna är det enkelt att trivas. Lägenheterna är inredda i modern och mysig alpstil med mycket sten- och träinslag. Köken är välutrustade och i hotellreceptionen kan du hyra reclettgrill, foundu-set eller köpa nespresso-kapslar. Vad sägs om en egen eldstad eller öppen spis i lägenheten? Missa då inte att boka en Superior-lägenhet.

Les Bains du Montana Spa

Om du behöver en stunds avkoppling kan du besöka hotellets spa Les Bains du Montana. Här finns en härlig wellnessavdelning med inomhuspool och mjuka loungestolar. Du kan också boka in dig på en skön behandling, bada bastu eller ångbastu.

Snabbfakta

Centrum/Shopping
500 m/500 m
Restaurang/Bar
Nej/Nej
Transfertid
ca 3 tim 45 min

Medeltemperatur i Val d'Isère

Adress & telefon

Adress
Av. du Prariond, 73150, Val-d'Isère, France
Telefon
+33 479 550 690

Viktig information

Städning vid avresa (förutom köket) ingår.

Om du ankommer med buss till ditt hotell så kommer du att släppas av i närheten av hotellet då bussar inte kan ta sig ända fram till ingången till Residence Chalet Skadi. Sista biten får du istället åka i ett mindre transportmedel.

Hotellet har ett skidrum där du kan förvara din skidutrustning i skåp med lås. Det finns även pjäxvärmare.

Deposition på ca 5500:- lämnas vid ankomst.

WiFi
Ja
WiFi i allmänna utrymmen utan kostnad
Ja
WiFi i rummen/lägenheterna utan kostnad
Ja
Deposition vid ankomst
Ja
Tvättservice
Ja

Lägenheterna

WiFi
Ja
Trerumslägenhet
60 m2
Kylskåp
Ja
Städning
Vid avresa
Hårfön
Ja
Kaffekokare
Ja
Telefon
Ja
Kök
Ja
Elektrisk spis
Ja
Ugn
Ja
Diskmaskin
Ja
Micro
Ja

Mat & dryck

Restaurang
Nej
Bar
Nej

Avstånd

Shopping
500 m
Centrum
500 m

Pool

Inomhuspool
Ja

Avkoppling

Massage och skönhetsbehandlingar mot kostnad.

Spa
Ja
Massage
Ja
Bastu
Ja
Ångbastu
Ja
Jacuzzi i spa
Ja

Sport

Gym
Nej

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: TUI-appen dygnet runt och Crystal Ski-guider

  • Gäller från 2024-12-15 till 2025-04-13

Skriv till oss i TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss, dygnet runt, när det passar dig. Via Fråga guiderna i appen kan du skicka meddelanden på svenska och få snabbt svar, både före och under din semester. Vi svarar på frågor som kan dyka upp, så att du får en skön och avkopplande semester. Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå oss på telefon.

Möt Crystal Ski-guiderna

På din skidort finns guider från vårt systerbolag Crystal Ski Holidays som gärna svarar på frågor och tipsar om de bästa backarna. Ibland möter de även upp på flygplatsen och på hotellet.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Cirka 2 timmar och 45 minuter med direktflyg från Stockholm-Arlanda till Genève. Flyget kan även ha mellanlandning. Din restid beror på vilket flyg du väljer.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss från Genève cirka 3 timmar och 45 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Shopping
500 m
Centrum
500 m