Les Lans Hotel

  • TUI Ski
  • Avoriaz, Franska alperna, Frankrike

Om hotellet

  • 3*
    Officiell klassificering

I ett lugnt område – halvpension ingår

Familjeägda Les Lans Hotel ligger i det lite lugnare området Les Prodains. Härifrån är det bara fem minuters promenad till kabinliften som tar dig direkt till Avoriaz skidområde. På hotellet finns restaurang, bar och en loungedel. Halvpension ingår.

Les Lans Hotel välkomnar gäster från två år.

Hotellet ligger i ett lugnt område, mitt bland bergen och omgivet av pinjeskog. Rummen är charmigt inredda i typisk alpstil med träpanel på väggarna.

Nära till både Morzine och Avoriaz

Till Morzines centrum är det ca 15 minuter med skidbussen och det går även bra att ta en taxi. Till liften som tar dig till Avoriaz är det bara ca fem minuters promenad.

Njut av god mat

Hotellets mat har ett mycket gott rykte i byn, och som tur är ingår halvpension i resans pris. Till frukost serveras en kontinental frukost och till kvällen en fyrarätters middag. En gång i veckan bjuds det på fonduekväll.

  • Antal rum : 30

Snabbfakta

Centrum
3.4 km
Bar
Ja
Transfertid
2 tim 15 min

Adress & telefon

Adress
2394 Route des Ardoisières, 74110 Morzine, France
Telefon
+33 4 50 79 00 90

Viktig information

Observera att balkongräckena är låga så små barn bör hållas under uppsikt.

Officiell klassificering
***
Antal rum
30
Area
Naturområde

Rummen

Hårfön
Ja
Tv
Ja
Bad/dusch och wc
Ja

Sängar

Dubbelsäng
Ja
Enkelsäng
Ja
Våningssäng
Ja

Mat & dryck

Kontinental frukostbuffé och fyrarätters middag till kvällen. En gång i veckan är det fonduekväll. Vegetariska alternativ finns.

Bar
Ja
Frukost
Kontinental
Middag
Meny
Halvpension
Ja
Halvpension är frukost och middag
Ja
Vegetariska alternativ
Ja

Avstånd

Kabinliften som tar dig till Avoriaz skidområde är igång kl 07-21 söndag-torsdag, och kl 07-12 fredag-lördag.

Det är ca 5 minuters promenad till kabinliften som tar dig till Avoriaz och till Morzine är det en kort bussresa. Det är ca 25 minuters promenad eller 15 minuters bussresa till skidskolans mötesplats.

Centrum
3.4 km

Avkoppling

Spa
Nej

Sport

Gym
Nej

Tillgänglighet

Hiss
Ja

Vår service: Dygnet runt via TUI-appen

  • Gäller från 2023-11-01 till 2024-05-01

Via TUI-appen kan du få kontakt med våra guider dygnet runt – direkt i mobilen. Ladda ner TUI-appen kostnadsfritt till din mobiltelefon eller surfplatta.

Guideservice via TUI-appen

TUI-appen är det enklaste sättet att komma i kontakt med TUIs guider när det passar dig. Under ”Fråga guiderna” i appen och myTUI på webben kan du skicka meddelanden och få snabbt svar, både före och under din semester. Du behöver bara ge oss ditt mobilnummer och din e-postadress när du bokar din resa och sedan ladda ner och aktivera TUI-appen med ditt bokningsnummer. I appen hittar du också aktuell information om ditt flyg, hotell, resmål och transfer. Här kan du även boka TUIs utflykter och aktiviteter.

Du kan nå TUI-guiderna dygnet runt, alla dagar i veckan

• ”Fråga guiderna” finns både i TUI-appen och under myTUI på tui.se • Tjänsten startar direkt när du bokat din resa. • Innan avresa svarar vi inom ett dygn, under resan svarar vi så fort vi kan – oftast inom 30 minuter. • Dygnet runt kan du även, vid brådskande ärenden, nå guiderna på telefon. Numret hittar du i TUI-appen ett dygn innan du kommer till resmålet. • Du som inte har laddat ner TUI-appen får numret via sms innan du reser.

Service på flygplatsen

Busstransfer mellan flygplatsen och din alpby ingår vid både ankomst och avresa. Du får information i TUI-appen om bussens nummer och var den står parkerad. Dessutom finns engelsktalande guider från TUIs systerbolag Crystal Ski på flygplatsen.

Så här kommer du till hotellet

Flygtid

Din restid beror på vilket flyg du väljer. Cirka 2 tim 40 min med direktflyg från Stockholm-Arlanda.

Transfertid

Beräknad transfertid med buss cirka 2 timmar och 15 min. Väntetid på flygplatsen kan förekomma. Transfer ingår i resans pris, men kom ihåg att du måste välja "Busstransfer" när du bokar din resa. Läs mer om transfer här.

Avstånd

Kabinliften som tar dig till Avoriaz skidområde är igång kl 07-21 söndag-torsdag, och kl 07-12 fredag-lördag.

Det är ca 5 minuters promenad till kabinliften som tar dig till Avoriaz och till Morzine är det en kort bussresa. Det är ca 25 minuters promenad eller 15 minuters bussresa till skidskolans mötesplats.

Centrum
3.4 km