Resor
till
Fujairah

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
  • Enkel middagca 100:-
  • 1 liter vattenca 3:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaDirham (AED)
  • Tidsskillnad+3 timmar
  • HuvudstadAbu Dhabi
  • SpråkArabiska
  • Folkmängdca 200 000

Resor till Fujairah

Fujairah

Fujairah ligger, till skillnad från Dubai och de andra emiraten, på ostkusten. Här kopplar du av vid långa fina stränder mot Indiska oceanen. Vårt strandhotell är perfekt för dig som vill ha mycket att välja på inom hotellområdet.

Högklassiga Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort ligger direkt vid stranden i den norra delen av Fujairah. Det finns pooler både inomhus och utomhus, spa och jacuzzi. Plus gym och tennisbana för den som vill röra på sig.

Praktiskt för familjen

Hotellet har egna barnklubbar och andra aktiviteter för de yngre. Inom hotellområdet finns flera restauranger och vårt tips är att boka All Inclusive. Till byn Sharm som har några få restauranger och caféer är det cirka fem kilometer.

Privat strand

Stranden är bred och består av finkornig, mjuk sand. Här har Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort ett privat strandavsnitt med solstolar. Vill du ut och springa eller promenera kan du varva dina turer mellan strandbrynet och den fina strandpromenaden.

Fujairah

Från ditt hotell är det 45 kilometer in till centrum av Fujairah, där det finns ett par köpcentrum och restauranger. Du kan ta en taxi direkt från hotellet eller boka plats på hotellets egen buss som går till Fujairah en gång i veckan.

Upplev Dubai

Passa också på att se Dubai, som du kan läsa mer om i våra presentationer av Bur Dubai, Dubai Jumeirah Beach och Downtown Dubai. Hotellet har busservice till Dubai för alla som vill uppleva stadens shoppinggallerior, futuristiska arkitektur och orientaliska marknader. Bussen går två gånger i veckan och plats bokas i receptionen.

Restyper i Fujairah

Rekommenderade hotell - Fujairah

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Fujairah Visa alla hotell på Dubai/Förenade Arabemiraten