Resor
till
Bahia de Maimon

Pris från

...

Våra hotell

0 st

Prisnivå

Uppskattat genomsnitt
 • Enkel middagca 70:-
 • 1 liter vattenca 5:-

Fakta

Visa all fakta
 • ValutaDominikanska pesos (DOP)
 • Tidsskillnad-5 timmar
 • HuvudstadSanto Domingo
 • SpråkSpanska
 • Folkmängd10 650 000

Resor till Bahia de Maimon

Bahia de Maimon

Bahia de Maimon är en rofylld bukt med fin sandstrand tolv kilometer väster om hamnstaden Puerto Plata i Dominikanska republiken. Hit ska du resa om du vill bo direkt vid stranden med All Inclusive och många faciliteter inom ditt hotell.

Bahia de Maimon har lugna omgivningar där strand, hav och gröna palmer dominerar. Det mesta folklivet finns inom hotellen, som är stora hotellresorter med pooler, restauranger, spa, sportaktiviteter och underhållning.

Färgglad karibisk stil
Vilket av hotellen du än väljer bor du direkt vid sandstranden. Mellan hotellen finns ett promenadstråk med småbutiker som erbjuder souvenirer, konsthantverk, badprylar, t-shirts och saronger. Alla byggnader är designade i lekfull karibisk stil med glada färger. Bahia de Maimon har en stor kryssningshamn och varje dag kan du se de stora kryssningsfartygen som åker förbi.

Nära Puerto Platas puls
Vill du till en större stad tar du dig snabbt med taxi till Puerto Plata. Där möts du av ett karibiskt hopkok av gatuförsäljare, merenguebarer och charmiga kolonialbyggnader. Du kan besöka det fina bärnstensmuseet och ta linbana upp till Kristusstatyn på klippan Isabel de Torres.

Utflyktstips

 • Jeepsafari med natur, vardagsliv, vattenfall och bad i blå lagunen
 • Stadsrundtur i Puerto Plata med linbanefärd
 • Katamarantur med snorkling vid korallrev
 • Ocean World med delfinshow

Vädret i Dominikanska republiken
Det tropiska klimatet ger snittemperaturer kring 30 grader i luften året runt. Under maj till november kan det regna mer i söder och på hösten är risken högre för tropiska stormar.

Upplev mer
Som helhet är Dominikanska republiken ett av de mest prisvärda och mångsidiga av Karibiens länder. Utanför turistorterna möter du regnskogsklädda berg, vattenfall och odlingar av sockerrör. Vill du se mycket av landet kan du följa med på en heldagsutflykt till huvudstaden Santo Domingo på sydkusten.

Direktflyg på vintern
Du kan välja mellan enveckas- och tvåveckorsresor till Bahia de Maimon. Under vintersäsongen har vi direktflyg från både Stockholm och från Köpenhamn till Puerto Plata i Dominikanska republiken. Året runt säljer vi dessutom paketresor med hotell och reguljärflyg. På sommaren har vi inga nordiska guider på plats, men du kan alltid nå vårt onlinecenter via TUI-appen, telefon, mejl och sms.

Restyper i Bahia de Maimon

Rekommenderade hotell - Bahia de Maimon

Hotellen verkar vara på semester

Just nu har vi inga hotell i Bahia de Maimon Visa alla hotell på Dominikanska republiken