Utflykter Cypern

Välj utflykter till din resa med TUI

Logga in på min resa

Välj utflykter utan TUI-bokning

Hitta utflykter

Det finns massor att se och göra på Cypern som omväxling till sol och bad. Snorkling, båtturer, antika sevärdheter, charmiga byar och gröna berg med vandringsleder. Boka direkt via knapparna här intill eller läs våra inspirationstips först.

 • Sport & äventyr

  Sport & äventyr

  Från strändernas vattensporter till de gröna Troodosbergen är Cypern som skapat för aktiv semester. Du kan till exempel fotvandra förbi vattenfall och lantliga byar under vår Vandring i Troodosbergen, prova djuphavsfiske med chans att fånga barracuda och tonfisk eller uppleva undervattensvärlden genom vår Prova-på-dykning för nybörjare.

 • Sevärdheter, natur & kultur

  Sevärdheter, natur & kultur

  I Pafos kan du se tvåtusen år gamla romerska golvmosaiker. Samtidigt bjuder huvudstaden Nicosia på nutidshistoria genom ”den gröna zonen” som har bevakats av FN sedan Cypernkrisen 1974, men som nu är öppen för besökare att passera. Dessutom kan du få uppleva det lantliga Cypern genom flera utflykter med besök på allt från vingårdar till apelsinodlingar och korsriddarslott.

 • Båtturer & relax

  Båtturer & relax

  En rofylld tur på havet svalkar skönt under den varma årstiden, särskilt när man kastar ankar i vackra vikar för bad och snorkling. Du kan välja mellan flera olika katamaranturer, både dagtid och som kvällsutflykt med middag i solnedgången. Och reser du med barn är valet självklart – boka sjörövarutflykten Pirates of Cyprus.

 • Kvällsturer med mat & dryck

  Kvällsturer med mat & dryck

  Vill du fira semestern med en riktig festkväll finns mycket att välja på. Några tips är den spektakulära ljus- och vattenshowen Magic Dancing Waters, båtturen Black Pearl med middag i solnedgången och krogshowen Stardust Variety, där du får njuta av en trerätters middag med dryck medan paljettglittrande dragshowartister underhåller.