Måltider och drycker
Frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin, öl eller läsk). Nationell alkohol, vin, öl, läsk och mineralvatten, barservering till kl 24 (anvisade barer/tider).
I bufférestaurangen serveras:
Frukost kl 7–10
Lunch kl 12.30–14.30
Middag kl 18.30–21
Frukostbuffé serveras kl 10–10.30.
Kalla smårätter kl 10.30–17, varma smårätter kl 10.30–12 och 15–18. Glass i strut kl 10.30–21.
Kaffe och te serveras kl 10.30–24.
Färskpressad juice ingår inte i All Inclusive.
Picknick-lunchkorg på förfrågan, bokas 24 timmar i förväg och är kostnadsfri.
Middag från à la carte-menyn ingår 1 gång/vistelse, bokas i förväg i mån av plats. Öppen från maj till oktober.
Hotellet anordnar (fr o m maj) temakvällar med bland annat italienskt, cypriotiskt och orientaliskt. Dessa bokas i förväg i mån av plats.
Observera
Depositioner förekommer. All Inclusive-innehållet och tider kan komma att ändras under säsongen, exempelvis i början och i slutet av säsongen eller om gästantalet är lågt. All Inclusive ingår från ankomst till avresa från hotellet.
Middagsklädsel: Män skall ha långbyxor. Under högsäsong (jun-aug) är längre shorts över knäna tillåtet. I à la carte-restaurangen gäller långbyxor hela säsongen.