Paphos Waterpark

Paphos Waterpark heter det största vattenlandet i regionen. Känner du och familjen för en dag fylld av skratt och skoj är vattenparken ett perfekt utflyktsmål. Här kan var och en i familjen hitta sin egen attraktion oavsett ålder. Från barnbassänger och sjörövarskepp där de minsta kan leka ombord till betydligt mer avancerade och hisnande vattenattraktioner med namn som Kamikaze, Free fall och Gravity

Här finns även attraktioner där hela familjen kan delta tillsammans, exempelvis Lazy rafting där man sätter sig i stora vattenringar och guppar fram längs en slingrande men behaglig vattenbana.

Inga kontanter på Paphos Waterpark

Servicenivån är hög i parken. Här finns flera ombytesrum, gott om solstolar, olika matställen och uthyrning av flytvästar eller andra flythjälpmedel för de som inte kan simma. De flesta attraktionerna har också sina egna badvakter. Hela vattenparken är kontantlös. Det betyder att du låser in dina värdesaker sedan debiteras allt du handlar via ditt armband. När dagen är slut lämnar du in bandet och får reda på hur mycket du är skyldig.

Tips! Köper du biljetterna online får du 15 procents rabatt på entrépriset.