Resor
till
Duni Resort

Pris från

...

Våra hotell

1 st

Prisnivå

Prisexempel från Sunny Beach
  • Pizzaca 65:-
  • 1 liter vatten10:-

Fakta

Visa all fakta
  • ValutaBulgarisk Lev (BGN)
  • Tidsskillnad+1 timme
  • HuvudstadSofia
  • SpråkBulgariska
  • Folkmängd7 128 000

Resor till Duni Resort

Duni Resort

Reser du till Duni Resort kan du se fram emot en allt-i-ett-semester med pooler, sportaktiviteter, shower och god mat. Allt inom en och samma semesterby, belägen på en sydsluttning ner mot Svarta havets fina stränder.

Duni Resort ligger en timmes resa söderut från Sunny Beach på Bulgariens riviera. Det är en semesterby helt och hållet skapad för en All Inclusive-semester. De fem hotellen inom Duni Royal Resort har hög klass och många gemensamma faciliteter, så du har mycket att välja mellan.

Semesterby vid havet

Du bor på Belleville & Holiday Village Resort, två hotell med gemensamma faciliteter, nära sandstranden. En bit bort kan du promenera bland de sanddyner som gett orten dess namn. Promenadstråk med solterrasser och uteserveringar sammanbinder det stora området och du upptäcker hela tiden nya saker att prova: bra restauranger (både bufféer och à la carte), spa, pooler, utegym och minigolf. I amfiteatern som rymmer 1 600 personer ser du showerna i den ljumma kvällsluften.

Zumba och barnklubbar

Du kan köra tuffa träningspass i utegymmet, gå på zumba eller spela beachvolleyboll. I hotellets regi finns också barnshower, tonårsdisco och klubbar där de yngsta träffas och har kul. Den som vill kan hyra mountainbike eller passa på att ta dykcertifikat under semestern.

Smala gränder i Sozopol

Till den idylliska staden Sozopol, åtta kilometer norrut, kommer du enkelt med taxi från Duni Resort. Med sina trähus och kullerstensgränder liknar den Nessebar (intill Sunny Beach). Här strosar du omkring bland vinrankor och konstgallerier och gillar du hantverk, konst och kuriosa är det här en skattkammare.

Restyper i Duni Resort