För dig som loggat in som Coop-medlem

DU TJÄNAR BÅDE POÄNG OCH FÅR RABATT PÅ ALLA VÅRA RESOR!

Som medlem i Coop får du givetvis tillgång till hela TUIs resevärld. När du bokar en resa med TUI får du även minst 600:- rabatt* per bokning och 1 Coop-poäng per krona på resans slutpris.

För att ta del av rabatter måste du logga in med ditt Coop-medlemsnummer på www.coop.se/tui. Läs våra villkor.*
Så passa på att boka resan idag och öka på dina poäng och samtidigt få rabatt!

Trevlig semester!

Barn reser från 0:-

Erbjudandet gäller resor till Kanarieöarna, Egypten och Dubai under januari-mars. Bokar du senast 90 dagar innan avresa får du dessutom 600:- i Coop-rabatt.
Avser ett barn 2-11 i extrabädd på avresor mellan januari-mars 2019. Begränsat antal platser till detta pris.

Information och villkor

*För att få Coop-rabatt, minst 600:-, och poäng krävs det att du har loggat in på www.coop.se/tui och klickat dig vidare hit till TUIs webbplats via knappen "Boka resa här" och sedan bokar din resa. Rabatten dras automatiskt och visas i din prisspecifikation mot slutet av din bokning, innan bokningen bekräftas. När bokningen är klar eller vid betalningen får du som medlem i Coop upp en ruta där du skriver in ditt medlemsnummer.

Kampanjkod: Vid erbjudanden med kampanjkod aktiverar du koden i sista steget i bokningen innan betalning.

Coop-rabatten ges på nybokade paketresor med charterflyg som görs minst 90 dagar före avresa. Rabatten ges ej på paketresor med reguljärflyg, endast flyg, kryssningar eller ospecificerad resa.
Poäng ges på nybokade paketresor med charter och flygstolar med TUIfly gjorda på TUI.se. Du får 1 Coop-poäng per krona på resans totala slutpris.
Erbjudandet är personligt för dig som är medlem i Coop och du måste själv vara en av resenärerna på den bokade resan. Platsantalet är begränsat. TUI reserverar sig för prisändringar och korrekturfel.

Rabatten kan kombineras med redan prissänkta resor men inte med våra kampanjer eller partnersamarbeten. Om din totala rabatt överstiger 600:- kommer detta specificeras som "kampanjrabatt" i din prisspecifikation och inte "coop-rabatt".

Genom att du bokar resan med TUI via coop.se/tui godkänner du att dina personuppgifter behandlas av både Coop och TUI. Läs mer om personuppgifter hos TUI. Läs mer om personuppgifter hos Coop.

* Villkor barnpriser

*Allmänt: Det rabatterade priset är markerat med "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningsdialogen. Frånpriserna gäller för ett barn 2 -11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rum/lägenhet. Begänsat antal platser till detta pris. Övriga barn får ordinarie barnrabatt. Priserna avser en veckas reslängd, för fler barnpriser i övriga perioder se bokningsdialogen.

För andra veckan betalar du 700-1 500:- extra för barnen beroende på resmål. Tillägget för 2 veckor med All Inclusive är ca 1 500:-. På All Inclusive-hotell betalar tonåringar, 12-17 år, ofta ett högre pris. Se aktuellt pris i bokningsdialogen.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma, TUI reserverar sig för korrekturfel och prisändringar.