För dig som loggat in som Coop-medlem

Du tjänar både poäng och får rabatt på alla våra resor!

Som medlem i Coop får du givetvis tillgång till hela TUIs resevärld. När du bokar en resa med TUI får du även minst 600:- rabatt per bokning och 1 Coop-poäng per krona på resans slutpris. För att ta del av rabatter måste du logga in med ditt Coop-medlemsnummer på www.coop.se/tui. Läs våra villkor.

Så passa på att boka resan idag och öka på dina poäng och samtidigt få rabatt.
Trevlig semester!

Just nu! Barn reser från 0:- i sommar

Boka nästa års sommarresa nu så reser barn från 0:- på utvalda TUI Family Life-hotell på Mallorca, Kreta och i Turkiet. Erbjudandet gäller för dig som COOP-medlem på ett barn per familj på avresor under april-maj 2019. Boka idag och börja längta.

Kom i form-träningsresa: 7-14 maj 2019

Vi bor på: Blue Star Euphoria Resort, Kreta
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå
Pris: från 14 995:- för COOP-medlemmar (från 15 595:- för icke medlemmar) Enkelrumstillägg från 4 500:- (på förfrågan, begränsat antal)

Totalt följer 7-8 profiler/tränare med på varje resa, du kommer bla möta:

Carin da Silva känd från "Lets Dance" och profil på TUIs träningsrea Kom i form

Carin da Silva

Känd från "Let's dance", trefaldig svensk mästare i latin & tiodans, programledare mm. Med sin positiva energi kan Carin få vem som helst att dansa loss och våga mer.

Leila Söderblom är en av profilerna på TUIs träningsresa Kom i form

Leila Söderholm

Träningsexpert i TV4. Motiverar, föreläser och ger oss konkreta tips för enkel och rolig träning. Leilas 100% engagemang smittar av sig och lär dig lura hjärnan.

Danielle Brookes är kock, receptemakare och profil på TUIs träningsresa Kom i form

Danielle Brookes

Kock, receptmakare och matkreatör på Coop. En mästare på att svänga ihop nyttiga och smakrika rätter. Matkoll på högsta nivå.

Mia Törnblom - profil på träningsresa med TUI

Mia Törnblom

Mia coachar dig till starkare självledarskap och får dig att ta plats med ansvar och generositet. Många skratt och ny mental kraft utlovas.

Kom i form-träningsresa: 18-25 maj 2019

Vi bor på: TUI Magic Life Plimmiri, Rhodos
Flyg från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Sundsvall
Pris: från 15 395:- för COOP-medlemmar (från 15 995:- för icke medlemmar)

Totalt följer 7-8 profiler/tränare med på varje resa, du kommer bla möta:

Leila Söderblom är en av profilerna på TUIs träningsresa Kom i form

Leila Söderholm

Träningsexpert i TV4. Motiverar, föreläser och ger oss konkreta tips för enkel och rolig träning. Leilas 100% engagemang smittar av sig och lär dig lura hjärnan.

Sara Begnér - matkreatör och profil på träningsresa med TUI

Sara Begnér

Mer Smaks matkreatör och chef för Coops provkök lär dig hur ditt vardagsmatliv kan bli godare, grönare och nyttigare utan att för den skull bli tråkigare.

Christina Stielli coach och profil på TUIs träningsresan Kom i form

Christina Stielli

Mental coach och utsedd till "Årets Talare" flera år i rad. Med stor igenkänningsfaktor får Christina oss att skratta, gråta och lär oss att hantera oro, problem och hur man njuuuter.

Boka en träningsresa med TUI

Sofia Laas

Sofia är utbildad naprapat, dansare och personlig tränare med stor kunskap och erfarenhet samt en sprudlande person som får alla att älska träning.

Boka en träningsresa med TUI

Laila Adele

Danslärare med stor erfarenhet av många olika dansstilar. Laila ger oss dansinspiration med dansklasser samt förgyller vår resa med sin berömda sångröst.

Information och villkor

*För att få Coop-rabatt, minst 600:-, och poäng krävs det att du har loggat in på www.coop.se/tui och klickat dig vidare hit till TUIs webbplats via knappen "Boka resa här" och sedan bokar din resa. Rabatten dras automatiskt och visas i din prisspecifikation mot slutet av din bokning, innan bokningen bekräftas. När bokningen är klar eller vid betalningen får du som medlem i Coop upp en ruta där du skriver in ditt medlemsnummer.

Kampanjkod: Vid erbjudanden med kampanjkod aktiverar du koden i sista steget i bokningen innan betalning.

Coop-rabatten ges på nybokade paketresor med charterflyg som görs minst 90 dagar före avresa. Rabatten ges ej på paketresor med reguljärflyg, endast flyg, kryssningar eller ospecificerad resa.
Poäng ges på nybokade paketresor med charter och flygstolar med TUIfly gjorda på TUI.se. Du får 1 Coop-poäng per krona på resans totala slutpris.
Erbjudandet är personligt för dig som är medlem i Coop och du måste själv vara en av resenärerna på den bokade resan. Platsantalet är begränsat. TUI reserverar sig för prisändringar och korrekturfel.

Rabatten kan kombineras med redan prissänkta resor men inte med våra kampanjer eller partnersamarbeten. Om din totala rabatt överstiger 600:- kommer detta specificeras som "kampanjrabatt" i din prisspecifikation och inte "coop-rabatt".

Genom att du bokar resan med TUI via coop.se/tui godkänner du att dina personuppgifter behandlas av både Coop och TUI. Läs mer om personuppgifter hos TUI. Läs mer om personuppgifter hos Coop.

* Villkor barnpriser

Kampanj barnpris 0:-
Det rabatterade priset är markerat med "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningsdialogen. Priset gäller för ett barn 2 -11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rum/lägenhet. Begänsat antal platser till detta pris. Övriga barn får ordinarie barnrabatt. Priset 0:- gäller för både en- och tvåveckors resor. För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma, TUI reserverar sig för korrekturfel och prisändringar.