För dig som loggat in som Coop-medlem

Du tjänar både poäng och får rabatt på alla våra resor.

Som medlem i Coop får du givetvis tillgång till hela TUIs resevärld. När du bokar en resa med TUI får du även minst 600:- rabatt/bokning och 1 Coop-poäng per krona på resans slutpris.
Är du inte redan inloggad på www.coop.se/tui behöver du logga in där med ditt Coop-medlemsnummer för att ta del av av rabatten.

Så passa på att boka resan idag och öka på dina poäng och samtidigt få rabatt.
Trevlig semester!

Tryggt resande med oss
Vi vill att du ska känna dig trygg på din resa, därför har vi sammanställt viktiga åtgärder och rutiner för flygresor, hotell och resmål.

Du har väl inte missat det här?

Från och med den 1 maj 2019 kan du klimatkompensera flygresa och semester, utan extra kostnad, när du reser med våra flygplan och bor på våra egna hotell.

 • Information och villkor

  *För att få Coop-rabatt, minst 600:-, och poäng krävs det att du har loggat in på www.coop.se/tui och klickat dig vidare hit till TUIs webbplats via knappen "Boka resa här" och sedan bokar din resa. Rabatten dras automatiskt och visas i din prisspecifikation mot slutet av din bokning, innan bokningen bekräftas. När bokningen är klar eller vid betalningen får du som medlem i Coop upp en ruta där du skriver in ditt medlemsnummer.

  Kampanjkod: Vid COOP-erbjudanden med kampanjkod aktiverar du koden i sista steget i bokningen innan betalning.

  Coop-rabatten ges på nybokade paketresor med charter eller reguljärflyg som görs minst 90 dagar före avresa och gäller per bokningsnummer. Rabatten ges ej på endast flygresor.

  NYHET – Nu kan du även boka Kryssningar på TUI och få Coop-rabatt.

  Poäng ges på nybokade paketresor med charter och flygstolar med TUIfly gjorda på TUI.se. Du får 1 Coop-poäng per krona på resans totala slutpris.
  Erbjudandet är personligt för dig som är medlem i Coop och du måste själv vara en av resenärerna på den bokade resan. Platsantalet är begränsat. TUI reserverar sig för prisändringar och korrekturfel.

  Rabatten kan kombineras med redan prissänkta resor. Om din totala rabatt överstiger 600:- kommer detta specificeras som "kampanjrabatt" i din prisspecifikation och inte "coop-rabatt".
  Du kan ej kombinera din Coop-rabatt med kampanjkoder hos TUI.

  Genom att du bokar resan med TUI via coop.se/tui godkänner du att dina personuppgifter behandlas av både Coop och TUI. Läs mer om personuppgifter hos TUI. Läs mer om personuppgifter hos Coop.