Jobba på flygbolaget

TUI fly Nordic AB är en del av världens största charterflygrupp, TUI Airlines. Andra flygbolag i koncernen är TUI fly Germany, TUI Belgium (Corsair), TUI Nederland (ArkeFly) och TUI Airways UK. Vi har ett nära samarbete, speciellt med Storbritannien.

Tillsammans består vår flygflotta av cirka 150 flyg, huvudsakligen Boeing 737, 767 og 787.

TUI fly är en viktig del av semesterupplevelsen, och vårt fokus är alltid på kunden och på våra anställda.

Vi är stolta att kunna säga att TUI fly Nordic AB var det första charterflygbolaget i Norden som ISO-certifiserades. Hållbar turism är viktigt för oss, och vi jobbar kontinuerlig för att reducera vår miljöpåverkan. Vi är ett av de mest bränsle-effektiva flygbolagen i Europa, och vi sopsorterar allt avfall ombord på flygen.

TUI fly är en svensk arbetsgivare där vi erbjuder möjligheten att arbeta i en internationell miljö med stora möjligheter att lära och påverka. För att möta morgondagens resenärer har vi engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar företaget mot framtiden.
Hos oss på TUI fly kan du, förutom att arbeta som kabinpersonal och pilot, jobba med bland annat service-ombord-planering, flygplatsservice, som flygtekniker, ingenjör, schemaläggare, bemanningsplanerare, HR-administratör och säkerhetsansvarig.

Låter detta intressant? Håll utkik efter lediga tjänster via länken nedan. Om du inte hittar ditt drömjobb just nu, registrera dig gärna på ”Keep me updated” för att få information när lediga tjänster publiceras.

Se jobb hos TUI fly »