Vinn en träningsresa till Rhodos med TUI

2019-04-05
Towe A
Njut av gömda badvikar, tzatziki, middag under vinrankorna och ljumna sommarkvällar. Lägg till träning, yoga, dans, mental power, matlagning och massor av skratt. Nu har du chansen att vinna en träningsresa med TUI till Rhodos i Grekland!

Varför inte förena nytta med nöje och träna på resan? Var med och tävla om två platser till vår träningsresa på vackra Rhodos som äger rum 18-25/5 2019. Läs mer om resan här.

Tävlingen arrangeras på Let’s dance Sveriges Facebook-sida @tv4letsdance i samarbete med TUI.

Detta ingår i resan

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Incheckat bagage på flyget, se resp flygbolags regler
 • Mat på flyget
 • Busstransfer tur och retur flygplats till hotell
 • Boende i 7 nätter (del i dubbelrum)
 • All inclusive på hotellet
 • Fullspäckat träningsprogram
 • Goodiebag (värde ca 1000:- )

Tävlingsvillkor

 1. Tävlingen arrangeras på Let’s dance Sveriges Facebook-sida @tv4letsdance i samarbete med TUI.
 2. En vinnare kommer vinna två biljetter till en träningsresa till Rhodos den 18-25/5 2019.
 3. För att delta i tävlingen ska du i kommentarsfältet under tävlingsinlägget på Facebook berätta om ditt bästa reseminne och tagga personen du vill skapa nya reseminnen med på en träningsresa till Rhodos.
 4. Tävlingen startar tisdag den 2 april kl 18.00 och avslutas söndagen den 5:e maj kl 20.00.
 5. Vinnarna utses av en jury bestående av Let’s dance webbredaktion tillsammans med projektledare på TUI.
 6. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter från Mastiff AB, TV4-GRUPPEN, TUI eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.
 7. För att tävla måste du vara minst 18 år.
 8. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 9. Resor till och från Stockholm samt eventuella övernattningar i samband med vinsten står vinnaren för.
 10. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.
 11. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Vinsten är endast giltig under träningsresan till Rhodos den 18-25/5 2019.
 12. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Mastiff AB/TV4-Gruppen/TUI rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.
 13. Vinnaren måste återkomma med kontaktuppgifter senast 7 maj kl 09.00 annars utgår vinsten.
 14. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Lycka till!

Liknande inlägg

Hitta formen på familjeresan med Bodybalance

Bodybalance är den perfekta blandningen av yoga, tai chi och pilates på en och samma gång. Musiken styr träningens rytm, där olika låtar leder till annorlunda rörelseflöden och en annan intensitet. Upplev känslan av lågintensiv träning på stranden intill soluppgången och vågskvalpet - allt för att utveckla din styrka och flexibilitet, men framförallt för får dig att må bra och ha kul på resan!
Carl J Carl J 2019-05-02

Sportklättring på Kalymnos

Googla ordet klättring, och snart sitter du och läser om den grekiska ön Kalymnos. Bland sportklättrare har den samma status som Michelinkrogar har för foodies. Varför? Vi har tagit reda på svaret och träffat en expert som själv har hängt som en apekatt under öns överhängande klippor.
Astrid S Astrid S 2019-01-30

Paddelsurfing – bästa semesterträningen

Paddelsurf är en aktivitet som passar dig som vill ha avkoppling, adrenalinkickar, en aktivitet som är både roligt och bra träning eller ett annorlunda sätt att åka på sightseeing. Här får du 5 anledningar att surfa på semester och 5 drömdestinationer för paddelsurfing!
Hanna P Hanna P 2019-01-13

Golfweekend - tips på bra resmål

Är du en golfälskare? Snart är hösten här och golfsäsongen hemma i Sverige börjar lida mot sitt slut. Mitt tips är att ta en weekend och förlänga golfsäsongen. Medelhavet är populärt under höst- och vinterhalvåret. Det är solsäkert, behaglig temperatur och bara en kort flygresa bort. Nedan listar jag resmål med golfbanor som håller hög klass och dessutom får du tips på det bästa boendet.
Amanda Amanda 2018-09-14