Inspiration
Vårt bästa familjehotell i Khao Lak – nu ännu bättre

Vårt bästa familjehotell i Khao Lak – nu ännu bättre

2016-11-05

Nu blir vårt bästa familjehotell i Thailand TUI Family Life Mai Khao Lak både större och bättre. Till vintern får står hotellets nya del färdig med många nya härliga möjligheter. Här kan du koppla av och få en lugn stund men det nya poolområdet bjuder också på vattenrutschkanor och ännu flera sköna swim up-rum!

TUI Family Life Mai Khao Laks nya del är både stor och avlång, så det finns plats för både lugn avkoppling för vuxna och plask i poolen för barnen.

Längst bort från hotellet ligger en zon för vuxna med egen pool, här hittar du också de flesta av de nybyggda swim up-rummen. Bokar du en svit som ligger högst upp får du dessutom ett bekvämt avstånd till nya takterrassen med restaurang – perfekt för romantiska middagar!

Självklart finns det utrymme för plask och lek – det här är ändå ett TUI Family Life vi talar om. I barnpoolen finns vattenrutschkanor för både små och lite större blötdjur. Hit hittar givetivs också Bamse som kommer och hälsar på flera gånger om dagen. De yngre barnen kan som alltid vara med i Bamseklubben.

I foodcourten har du flera restauranger att välja mellan för när du behöver lite extra energi. Skulle du vara sugen på något svalkande med lite underhållning passar nog hotellets musikbar. Favoriten Thea’s Coffee Shop hittar du också här. Som alltid på TUI Family Life kan du beställa färskpressad juice, smoothies och espresso.

Ibland är större helt enkelt lite bättre!

Läs mer om TUI Family Life »

Nyfiken på Khao Lak, läs mer här »