2017-10-13

Turkiet är tillbaka - upp 1000% mot förra året

Turkiet är på uppgång igen. TUI Norden sålde 1000% fler resor under förra veckan i jämförelse med samma vecka 2016 - nu börjar resenärerna återvända till Turkiet.

Solsäkra Turkiet

Vi erbjuder alla typer av hotell i Turkiet; familjevänliga TUI Family Life, det lyxigare alternativet Sensatori och vuxenhotellet Sensimar . På många av våra hotell kan du lägga till All Inclusive för att få maximal semester. Ät glass till lunch och middag, lämna plånboken hemma och slipp tänka på notan. All Inclusive i Turkiet blir oftast billigare än att välja en resa där mat och dryck inte ingår. Gå direkt till dukat bord och njut av både internationell och lokal mat.

TUI har alla typer av hotell från familjevänliga TUI Family Life, till vuxenhotellen Sensimar och det lyxigare alternativen Sensatori i Turkiet. På många av våra hotell kan du lägga till All Inclusive för att få maximal semester. Ät glass till lunch och middag, lämna plånboken hemma och slipp tänka på notan. All Inclusive i Turkiet blir oftast billigare än att välja en resa där mat och dryck inte ingår. Gå direkt till dukat bord och njut av både internationell ocfh lokal mat.

Turkiet har en lång sommar och lockar med breda stränder, grön natur, fantastisk mat och spännande utflykter. Lägg också till att Turkiet är ett väldigt prisvärt resmål.
Våra resmål ligger på två olika kuster, Antalyakusten och Marmariskusten. Antalya är Turkiets södra kust och här finns både små byar och större orter som Alanya och Side. Stränderna är långa och det finns mycket att göra både när det kommer till shopping, restaurangutbud och uteliv.
Längs med Marmariskusten hittar du, förutom Marmaris, Içmeler, Fethiye och Sarigerme. Denna del av Turkiet ligger vid Egeiska kusten och nära Grekland. Här är vattnet turkosblått, bergen gröna och det finns ett brett restaurang- och barutbud.

All Inclusive i Turkiet

All Inclusive Turkiet
All Inclusive är väldigt prisvärt i Turkiet.

Tröttnar du på sol och bad finns det fler utflykter än dagar på din semester; prova på dykning, besök vattenfall, testa forsränning, ta med barnen till en vattenpark, se den underjordiska staden Kaymakli, njut av hamam eller ta en segeltur.

Stranden i Turkiet
Stranden i Antalya är lång och bred.

Att se och göra i Turkiet

Staden Bodrum i närheten av Marmaris.

Tröttnar du på sol och bad finns det fler utflykter än dagar på din semester. Prova på dykning, besök vattenfall, testa forsränning, ta med barnen till en vattenpark, se den underjordiska staden Kaymakli, njut av turkiska badet hamam eller ta en segeltur. Golf i Turkiet är också stort, banorna är välskötta och servicen hög. Kombinera golf med badsemester och bra hotell på Turkiets riviera.

Hoppas att du också är redo att återupptäcka Turkiet i sommar och att våra bilder gett dig ytterligare inspiration.