Turkiet är tillbaka - upp 1000% mot förra året

2017-10-13
Towe A
Turkiet är på uppgång igen. TUI Norden sålde 1000% fler resor under förra veckan i jämförelse med samma vecka 2016 - nu börjar resenärerna återvända till Turkiet.

Solsäkra Turkiet

Vi erbjuder alla typer av hotell i Turkiet; familjevänliga TUI Family Life, det lyxigare alternativet Sensatori och vuxenhotellet Sensimar . På många av våra hotell kan du lägga till All Inclusive för att få maximal semester. Ät glass till lunch och middag, lämna plånboken hemma och slipp tänka på notan. All Inclusive i Turkiet blir oftast billigare än att välja en resa där mat och dryck inte ingår. Gå direkt till dukat bord och njut av både internationell och lokal mat.

TUI har alla typer av hotell från familjevänliga TUI Family Life, till vuxenhotellen Sensimar och det lyxigare alternativen Sensatori i Turkiet. På många av våra hotell kan du lägga till All Inclusive för att få maximal semester. Ät glass till lunch och middag, lämna plånboken hemma och slipp tänka på notan. All Inclusive i Turkiet blir oftast billigare än att välja en resa där mat och dryck inte ingår. Gå direkt till dukat bord och njut av både internationell ocfh lokal mat.

Turkiet har en lång sommar och lockar med breda stränder, grön natur, fantastisk mat och spännande utflykter. Lägg också till att Turkiet är ett väldigt prisvärt resmål.
Våra resmål ligger på två olika kuster, Antalyakusten och Marmariskusten. Antalya är Turkiets södra kust och här finns både små byar och större orter som Alanya och Side. Stränderna är långa och det finns mycket att göra både när det kommer till shopping, restaurangutbud och uteliv.
Längs med Marmariskusten hittar du, förutom Marmaris, Içmeler, Fethiye och Sarigerme. Denna del av Turkiet ligger vid Egeiska kusten och nära Grekland. Här är vattnet turkosblått, bergen gröna och det finns ett brett restaurang- och barutbud.

All Inclusive i Turkiet

All Inclusive Turkiet
All Inclusive är väldigt prisvärt i Turkiet.

Tröttnar du på sol och bad finns det fler utflykter än dagar på din semester; prova på dykning, besök vattenfall, testa forsränning, ta med barnen till en vattenpark, se den underjordiska staden Kaymakli, njut av hamam eller ta en segeltur.

Stranden i Turkiet
Stranden i Antalya är lång och bred.

Att se och göra i Turkiet

Staden Bodrum i närheten av Marmaris.

Tröttnar du på sol och bad finns det fler utflykter än dagar på din semester. Prova på dykning, besök vattenfall, testa forsränning, ta med barnen till en vattenpark, se den underjordiska staden Kaymakli, njut av turkiska badet hamam eller ta en segeltur. Golf i Turkiet är också stort, banorna är välskötta och servicen hög. Kombinera golf med badsemester och bra hotell på Turkiets riviera.

Hoppas att du också är redo att återupptäcka Turkiet i sommar och att våra bilder gett dig ytterligare inspiration.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

Resebloggar som väcker reslust - våra tips

Läser du det här letar du sannolikt efter inspiration till ditt nästa äventyr. Kul! Här listar vi resebloggar som med hjälp av vassa skildringar, fina bilder och lokala tips hjälper oss reseälskare att checka av nästa resmål från vår bucketlist.
Emma J Emma J 2019-05-06

Våra kunders favorithotell på Samos

Våra kunder älskar Samos, det syns på de höga betygen! Här har vi samlat fem hotell som våra kunder verkligen tycker om, som alla fått över 8 av 10 i betyg.
Marie L Marie L 2019-05-03