2018-06-25

Nyhet! TUI Blue – hotellkoncept för individualister

Välkommen till en ny sorts semesterhotell. TUI Blue passar dig som själv vill utforma dina dagar men samtidigt kunna välja mellan allt från autogen träning till traktens kulinariska specialiteter och insidertips om genuina upplevelser. Allt toppat med modern design och faciliteter som pooler, spa och restauranger.

Tänk på TUI Blue som ett smörgåsbord för livsnjutare. Du plockar åt dig den mix av upplevelser som passar just dig. Vill du ligga på en balinesisk solsäng och smutta välkyld cava? Gå på språkkurs och lära dig några meningar på landets eget språk? Göra en inre resa genom meditationsyoga? Eller hitta vandringsleder bland fårhjordar och vilda örter bortom allfarvägen? Massor av möjligheter står till buds men inget tvingas på dig.

Infinitypool på TUI Blue Jadran i Kroatien

5 saker som får TUI Blue att sticka ut

  1. MODERN DESIGN som inte bara är smakfull utan även avspeglar regionens kultur

  2. BEKVÄMA TECH-LÖSNINGAR som bluetooth-högtalare på rummet och BLUE-appen där du håller koll på allt som händer

  3. EN GENUIN TOUCH i både mat och inredning får dig att uppleva landets lokala särart

  4. TRÄNINGSKONCEPTET BLUEF!T kombinerar fitness, wellness och kostrådgivning – både individuellt och i grupp

  5. BLUE-GUIDERNA som inte bara är proffs på service utan även kunniga inom specialområden från träning och nutrition till landets historia

TUI Blue Marmaris Imperial, Marmaris, Turkiet

Elegant hotell med bykänsla för vuxna utan barn (åldersgräns 16 år). Naturskönt läge på en grön udde en mil utanför den färgstarka semesterstaden Marmaris. Dit det trevligaste sättet att komma är att åka vattentaxi direkt från hotellets brygga. Lyxig detalj: Här kan du hyra din egen cabana ute på piren (se bildspelet). Då ingår förutom sköna solbäddar även en kylväska med immande öl, vin, vatten och läsk.
Efter en lat dag en halvmeter från det kluckande vattnet blir du kanske sugen på mer aktivitet. Då har hotellet bland annat gym, tennisbana, beachvolleyboll och kajaker till utlåning. Plus flera dagliga BLUEf!t-pass med allt från styrketräning till meditativ yoga. Här kan du läsa mer om TUI Blue Marmaris Imperial i Turkiet »

TUI Blue Rocador, Cala d’Or, Mallorca

Hav, strand och pinjeträd är allt du ser från frukostmatsalen. Ändå bor du alldeles intill Cala d’Ors mysigaste gågator med modebutiker och trottoarcaféer. Och ännu närmare är det till byns vackraste badvik Cala Gran, där den långrunda vikens ljusa sand ger vattnet en magisk turkos färg.
Av BLUE-guiderna får du inte bara vänlig service utan också insatta tips om sevärdheter, naturutflykter, genuina restauranger och allt annat som är värt att veta om trakten. Några av dem är utbildade på hälsa, träning och näringslära, så att de kan hjälpa dig att sätta ihop ett personligt träningsprogram inklusive kostråd. Här kan du läsa mer om TUI Blue Rocador på Mallorca »

TUI Blue Jadran, Tucepi, Kroatien

Ett kundbetyg som i skrivande stund ligger på 9,8 av 10 möjliga säger väl det mesta. Det här hotellet överträffar gästernas förväntningarna på många plan. Från designen och den omtänksamma servicen till det vackra läget mellan pinjeskogen och hotellets egen strand med kristallklart vatten.
Njut av fräscha närodlade primörer och kroatiska specialiteter i någon av tre restauranger. Ta en tupplur med semesterboken på näsan vid poolside. Eller häng på någon av alla de dagliga aktiviteterna från språkkurser till fitnesspass och yogaklasser. Fina promenadstigar tar dig till byn Tucepi eller den mer livliga staden Makarska. Om du inte hellre hyr en cykel av hotellet. Här kan du läsa mer om TUI Blue Jadran i Kroatien »

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

48 timmar i New York

Inte ens en vecka är nog för att du ska hinna tröttna på New York men här får du tips på hur du kan maxa två dagar med många New York-upplevelser – från shopping och stans bästa kronärtskocksdipp till lönnkrog i China Town.
Hanna P Hanna P 2019-09-12