TUI Blue For Two – för er på tu man hand

TUI Blue är vårt nya flaggskepp för dig som vill att semesterns boende ska vara en upplevelse i sig. För dig som vill komma närmare resmålet och de du reser med, för dig som vill vårda gamla relationer och skapa nya. Inom TUI Blue finns tre olika typer av hotell. Här berättar vi mer om TUI Blue For Two, som tidigare hette TUI Sensimar.

Om du vill ha semester för dig och en person till, kanske den viktigaste personen i ditt liv, är TUI Blue For Two det perfekta valet. Oavsett om du reser med din bästa vän eller din partner. Med mamma, pappa eller mostern som alltid funnits där. Med kusinen som är mer som ett syskon.

Kärlek kommer i alla olika former och på TUI Blue For Two finns det tid och ro att vårda den.

Kom närmare resmålet och den du reser med

TUI Blue Atlantica Kalliston bor du med ett nära nog unikt läge – direkt vid en av Kretas bästa stränder och nära den vackra staden Chania. Här kan ni växla mellan promenader i Chanias hamn och att upptäcka den kretensiska kulturen med lyxiga middagar i hotellets egna vinkällare.

tui blue for two

Avskildhet tillsammans på TUI Blue For Two

TUI Blue Caravel står solsängarna två och två. Om ni vill behöver ni inte lämna dem på hela dagen – nog med tid för att prata om allt och inget eller helt enkelt ta det lugnt tillsammans. Vill ni hellre utmana varandra i en tennismatch, eller spela tennis för första gången, går det lika bra.

Vad ni än gör så blir det så mycket bättre för ni gör det tillsammans!

tui blue for two atlantica kalliston kreta tennis