TUI Blue For All – res bort och kom nära

TUI Blue är vårt nya flaggskepp för dig som vill att semesterns boende ska vara en upplevelse i sig. För dig som frågar kocken om receptet, gärna lånar en cykel för att utforska på egen hand eller övertygar hela familjen att prova yoga i soluppgången. Inom TUI Blue finns tre olika typer av hotell. Här berättar vi mer om TUI Blue For All.

Du hittar våra nya flaggskeppshotell TUI Blue For All på flera spännande resmål som Kroatien, Portugal och Turkiet. På alla hotell är varje detalj viktig för att du ska få en semester där både hotellet och resmålet skapar en unik upplevelse. En av de viktigaste delarna av hotellupplevelsen är givetvis personalen, från trädgården och receptionen till restaurangen är alla en viktig del.

Ingredienserna i ett TUI Blue For All

Ömer är konditor på TUI Blue Sarigerme Park och har en talang för riktigt smakfulla bakelser och desserter. Den ”hemliga ingrediensen” i hans bakverk delar han gärna med sig av.

"Mitt bästa tips? Använd mycket smör!” - Ömer

Men en stor del av ingredienserna i din TUI Blue-upplevelsen, eller i alla fall ingredienserna i maten som serveras på hotellet, växer nästan precis runt hörnet. I hotellets trädgård arbetar Özgür och Gülsüm.

tui blue for all sarigerme park turkiet
Özgür jobbade tidigare som kemist men att få arbeta med odling är hans dröm.

"Barnen på hotellet knycker ibland något att mumsa på från grönsakslandet men det gör inget tycker jag." - Özgür

Medan Özgür tar hand om grönsakslandet har Gülsüm ansvar för örterna och blommorna i trädgården. När du besöker TUI Blue Sarigerme Park och ser buketterna som bland annat dekorerar restaurangen så kan du vara säker på att det är Gülsüm som ligger bakom de vackra arrangemangen.

tui blue for all sarigerme park turkiet
Gülsüm drömmer om att en dag ha en egen stor trädgård men tills dess är att få arbeta varje dag i hotellträdgården det näst bästa.

"Det jag tycker bäst om är att arrangera buketter för våra gäster som fyller år eller firar sin bröllopsdag." - Gülsüm

Mer än ett semesterboende

Det är både de små och stora detaljerna som gör TUI Blue For All till mer än ett semesterboende. Från de härliga poolerna, den goda maten till servitriser som Melike som gillar att överraska gästerna med att komma ihåg deras namn. Tillsammans skapar de TUI Blue For All där du som gäst är det allra viktigaste i hela TUI Blue-upplevelsen.

tui blue for all sarigerme park turkiet
Venüs ordnar även yoga-stunder för barnen på TUI Blue Sarigerme Park.

“Ibland är det barnen som lär mig nya saker istället för tvärtom!” - Venüs

TUI Blue For All i sommar

Förutom ovannämnda TUI Blue Sarigerme Park har vi flera av våra flaggskeppshotell på andra spännande resmål som Kroatien och Portugal.

TUI Blue Jadran i Tucepi har du en klapperstenstrand direkt nedanför hotellet med det typiskt kristallklara kroatiska vattnet. Småbåtsmarinan är på promenadavstånd och du kan dessutom hyra cyklar på hotellet för att utforska på egen hand.

Vill du ha det lika bekvämt vid poolen som på stranden är TUI Blue Grand Azur i Marmaris rätt val för dig. Både vid poolen och på stranden finns barer som serverar dryck och snacks. Den vita sandstranden är privat och i hotellets restaurang serveras lokala specialiteter som turkisk pannkaka.

TUI Blue Falesia i Albufeira ligger med vackert läge vid Atlanten och bara en kvart från den kilometer långa Falesiastranden. Här kan du varva aktivitet med långa och sköna dagar i en draperad solsäng för två.

Läs mer om TUI Blue For All här!