Hitta formen på familjeresan med Bodybalance

2019-05-02
Carl J
Bodybalance är den perfekta blandningen av yoga, tai chi och pilates på en och samma gång. Musiken styr träningens rytm, där olika låtar leder till annorlunda rörelseflöden och en annan intensitet. Upplev känslan av lågintensiv träning på stranden intill soluppgången och vågskvalpet - allt för att utveckla din styrka och flexibilitet, men framförallt för får dig att må bra och ha kul på resan!

Vad är Les Mills och Bodybalance?

Inspirerande musik pumpar igång Bodybalance-passet. Du böjer och sträcker dig igenom en rad enklare yoga-rörelser. Du får tidigt under passet lära dig andningskontroll som är en viktig del i alla övningar. Instruktörer finns alltid där och kan anpassa träningen, oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren deltagare. Passen är alltid 55, 45 eller 30 minuter långa. När du lämnar Bodybalance-passet kommer du känna att hela kroppen är stärkt! Den världskända och populära träningsformen Les Mills finns på alla TUI Family Life - det kostar inget och du behöver inte ens föranmäla dig.

Smidigare och bättre än gymmet hemma, eller hur?

Bodybalance på TUI Family Life – hitta formen under barnsemestern
Uppfriskande Bodybalance vid havet i soluppgången på TUI Family Life.

Barnsemester och träning

När du reser tillsammans med familjen och barnen med TUI innebär det flera möjligheter för dig som vill hålla ångan uppe under semestern. På de bästa familjehotellen TUI Family Life erbjuds dagliga pass i Bodybalance. Med ett stort utbud av familjeaktiviteter för stora och små får du också tid för dig själv att hitta din inre styrka, balans och harmoni.

Tänk dig känslan att vakna utvilad och få genomföra lågintensiv träning i soluppgången vid någon av våra Medelhavsöar. Det höjer din styrka, sänker stressnivån och ger dig en smidigare kropp.

Bodybalance på TUI Family Life – hitta formen under barnsemestern
Les Mills och Bodybalance finns på alla TUI Family Life-hotell.

Bra att ha i bagaget

Bodybalance genomförs barfota, men det kan vara bra att ta med komfortabla skor att ha till och från passet. Lågintensiv och härlig träning i naturen med sand mellan tårna överträffar vardagens gym med lysrör, källare och plastmatta, eller hur? Och just det, yogamatta får du låna, men föredrar du en egen får du naturligtvis ta med dig det också. Och bekväma träningskläder, såklart!

Varför välja Les Mills och Bodybalance?

-Förbättrar flexibiliteten

-Bygger inre styrka/core

-Stärker balans och hållning

-Minskar spänning och stress

-Ett förstasteg till att gå ner i vikt

-Kul gruppträning

Liknande inlägg

Spa med barn på familjeresan

En avkopplande spa-paus kanske på förhand inte känns som en naturlig del av din fartfyllda och skojiga familjesemester. Tills nu! På våra hotell får du det bästa av båda världar. Det bredaste hotellutbudet för familjer gör att du med gott samvete kan dumpa din partner - åtminstone för en liten stund i någon av våra spa-avdelningar. Här kommer de bästa tipsen på hotell med spa för barn!
Carl J Carl J 2019-05-14

Resa till Cypern med barn – 3 olika semestrar

Pålitligt solsken, massor av aktiviteter och barnvänligt långgrunda stränder. Sedan kan du själv lägga till cykelutflykter, båtturer eller lata dagar vid poolen. Som du märker finns det mycket att göra på Cypern med barn. Här har vi samlat våra bästa tips i form av tre olika inriktningar för en barnvänlig resa till Cypern.
Eva S Eva S 2019-05-09

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07