Hitta formen på familjeresan med Bodybalance

Bodybalance är den perfekta blandningen av yoga, tai chi och pilates på en och samma gång. Musiken styr träningens rytm, där olika låtar leder till annorlunda rörelseflöden och en annan intensitet. Upplev känslan av lågintensiv träning på stranden intill soluppgången och vågskvalpet - allt för att utveckla din styrka och flexibilitet, men framförallt för får dig att må bra och ha kul på resan!

Vad är Les Mills och Bodybalance?

Inspirerande musik pumpar igång Bodybalance-passet. Du böjer och sträcker dig igenom en rad enklare yoga-rörelser. Du får tidigt under passet lära dig andningskontroll som är en viktig del i alla övningar. Instruktörer finns alltid där och kan anpassa träningen, oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren deltagare. Passen är alltid 55, 45 eller 30 minuter långa. När du lämnar Bodybalance-passet kommer du känna att hela kroppen är stärkt! Den världskända och populära träningsformen Les Mills finns på alla TUI Blue For Families - det kostar inget och du behöver inte ens föranmäla dig.

Smidigare och bättre än gymmet hemma, eller hur?

Bodybalance på TUI Blue For Families– hitta formen under barnsemestern
Uppfriskande Bodybalance vid havet i soluppgången på TUI Blue For Families.

Barnsemester och träning

När du reser tillsammans med familjen och barnen med TUI innebär det flera möjligheter för dig som vill hålla ångan uppe under semestern. På de bästa familjehotellen TUI Blue For Families erbjuds dagliga pass i Bodybalance. Med ett stort utbud av familjeaktiviteter för stora och små får du också tid för dig själv att hitta din inre styrka, balans och harmoni.

Tänk dig känslan att vakna utvilad och få genomföra lågintensiv träning i soluppgången vid någon av våra Medelhavsöar. Det höjer din styrka, sänker stressnivån och ger dig en smidigare kropp.

Bodybalance på TUI Blue For Families – hitta formen under barnsemestern
Les Mills och Bodybalance finns på alla TUI Blue For Families-hotell.

Bra att ha i bagaget

Bodybalance genomförs barfota, men det kan vara bra att ta med komfortabla skor att ha till och från passet. Lågintensiv och härlig träning i naturen med sand mellan tårna överträffar vardagens gym med lysrör, källare och plastmatta, eller hur? Och just det, yogamatta får du låna, men föredrar du en egen får du naturligtvis ta med dig det också. Och bekväma träningskläder, såklart!

Varför välja Les Mills och Bodybalance?

-Förbättrar flexibiliteten

-Bygger inre styrka/core

-Stärker balans och hållning

-Minskar spänning och stress

-Ett förstasteg till att gå ner i vikt

-Kul gruppträning