5 bästa destinationer för cykling

Här är några av de allra bästa destinationerna i Europa för dig som ville cykla. Följ med längs de vita vägarna i Italien, de franko-germanska Alsace och de utmanande bergen på Mallorca. Läs vidare för tips på hur du får en cykelsemester med fantastiska landskap, mysiga byar och badplatser.
Hanna P Hanna P

Spela golf i Thailand

Att spela golf i Thailand är fantastiskt! Bäst tid för golf i Thailand är under vår vinter men även under regnperioden kommer det oftast regnskurar och solen skiner däremellan. Här tipsar vi om de bästa banor och härliga hotell nära golfbanorna.
Towe A Towe A

Paddelsurfing – bästa semesterträningen

Paddelsurf är en aktivitet som passar dig som vill ha avkoppling, adrenalinkickar, en aktivitet som är både roligt och bra träning eller ett annorlunda sätt att åka på sightseeing. Här får du 5 anledningar att surfa på semester och 5 drömdestinationer för paddelsurfing!
Hanna P Hanna P

Kitesurfing på Kap Verde

Kap Verde ligger som ett pärlband av tio öar mitt ute i Atlanten. Med ändlösa stränder och turkost vatten passar detta resmål både den som vill ha en lugn och skön solsemester, utan några måsten och den som är ute efter en mer aktiv semester.
Towe A Towe A

Vad är plogging?

Gillar du både att springa och göra något bra för miljön? Då är träningstrenden att plogga något för dig, varför inte testa på din nästa resa? Redan för två år sedan uppkom fenomenet i Sverige och ordet plogga fick utmärkelsen årets nyord 2017!
Johanna N Johanna N

Spela padel utomlands - här är bästa hotellen för padeltennis

Kanske har du hört talas om den heta racketsporten padel? Sporten som just nu växer med rekordfart runt om i Europa. Ett bra tillfälle att testa den nya sporten är faktiskt på semesterresan och framför allt i Spanien där det är landets näst största sport. Med TUI kan du ganska enkelt göra din egen semester till en padelresa.
Towe A Towe A

Cykla på Mallorca – 9 tips för cykelsemestern

Till Mallorca reser passionerade hobbycyklister och proffs. Här får du 9 tips på både rutter, när det passar bäst för en cykelsemester och vilka hotell som erbjuder allt och lite till för alla cyklister oavsett om du är nybörjare eller erfaren.
Hanna P Hanna P

Dagbok från klätterresa till Tonsai i Thailand

De branta bergväggarna vid Tonsai Beach är rena himmelriket för den som vill klättra i Thailand. Hit tar man sig enklast med direktflyg till Krabi. Här skriver klättringsfantasten Johan om pulshöjande pitcher, total avkoppling, blåsor på smalbenen och nya klättringsvänner för livet.
Eva S Eva S

Annika Sjöö tipsar – små steg mot en bättre livsstil

Annika Sjöö är känd som Let’s Dance-vinnare och programledare för Du är vad du äter. Hela hennes breda kunnande fångas bäst av titlar som hälsoinspiratör och livsstilscoach. I vår leder hon och hennes man en specialkomponerad träningsresa för TUI, men vi fick en exklusiv intervju redan nu, där Annika delar några av sina bästa tips.
Astrid S Astrid S

11 lopp 2018 värda en resa

Saknar du träningsmotivation kan ett miljöombyte vara precis rätt för att ge dig både spring i benen och inspiration. Det finns massor men här är några lopp i vackra miljöer, lopp med mycket trappor, lopp med både raka och kringelkrokiga banor som du inte vill missa 2018.
Hanna P Hanna P

Mallorca runt – i kajak!

Under två veckor paddlade TUIs egen äventyrare Caroline Bengtsson ett helt varv runt Mallorca. En sträcka på 350 km som kostade henne muskelvärk, mjölksyra och blåsor i händerna. Men samtidigt gav obeskrivliga lyckokänslor genom närkontakten med naturen och vågorna. Läs om hur ett osannolikt projekt blev verklighet.
Astrid S Astrid S

Upptäck tennislivet på Mallorca!

Du känner ett sug efter något mer på semestern än bara sol och bad. Plötsligt lägger du märke till något underligt. Var och varannan människa på den soldränkta gågatan har skorna nerdammade av finkornig röd sand. Du har precis upptäckt tecknet på en av Mallorcas stora passioner – tennis.
Jessica E Jessica E

Inga ”post vacation blues” efter träningsresan, enligt Leila Söderholm

När du kommer hem från en semester och nästan omedelbart börjar drömma dig bort igen – det är vad vi i resebranschen kallar för ”post vacation blues”. Men enligt vår träningsguru Leila Söderholm förekommer det inte i samband men träningsresor. Snarare raka motsatsen – deltagarna kommer hem helt fyllda av positiv energi.
Jakob R Jakob R

Träna på semestern – som en världsmästare

Martin Lidberg är inte bara brottningsvärldsmästare och vinnare av Let's Dance. Han har också skapat ett tufft träningsprogram som du får på köpet när du bokar ett av TUIs Blue Star-hotell. 90 övningar ingår, alla går att utföra var du vill utan några andra hjälpmedel än din träningslust. Här kommer ett smakprov!
Astrid S Astrid S

Canyoning – adrenalinstinn vandring i bergiga vattendrag

Vissa orter, öar och resmål är starkt förknippade med olika idrotter och träningsformer. Som kitesurfing och vindsurfing i Dominikanska republiken, vågsurfing i Costa Rica, golf i Algarve och levadavandringar på Madeira (vandringar längs öns bevattningskanaler). På just Madeira kan du även testa på något som få av dina vänner gjort tidigare – Canyoning.
Jonas S Jonas S

Vandringstips på Kanarieöarna

Med vandringskängorna på kommer du att upptäcka en ny och hemlig sida av Kanarieöarna. I de dimhöljda bergen väntar det vilda och orörda med terrassodlingar, mandelträd och silvriga lagerskogar.
Eva S Eva S

Världens bästa löplopp för reseälskaren

Träning brukar vara ett av de vanligaste nyårslöftena. Gör det lite roligare och lättare att hålla årets löfte genom att försöka pricka av två i ett på din Bucket List – både träning och resa.
Hanna P Hanna P