The Hangout – föräldrafritt på solsemestern

2019-05-06
Astrid S
En träpir i kvällsbelysning i den varma Medelhavsnatten. Men vad är det som händer därute? Det är tonårsklubben The Hangout som har Movie Night. Ett av många roliga events som våra TUI Family Life-hotell ordnar för dem mellan 12 och 15 år.

Efter en dag i solen – och en middag med familjen – släntrar ungdomarna ut på den stora piren med sina bekväma solstolar. En storbildsskärm har rullats fram, strutar med popcorn står framdukade. Nu väntar en stund utan föräldrar och småsyskon. De är nämligen inte medbjudna när The Hangout träffas.

Kasta frisbee eller bara chilla
Så låt oss avliva myten om att TUI Family Life bara skulle vara ett koncept för familjer med småbarn. The Hangout har sin egen mötesplats, som är öppen varje dag för den som vill hänga med jämnåriga. Eller vara med i någon av aktiviteterna som klubbledarna ordnar. Förutom filmvisning kan det vara allt från beachvolley till poolbasket och frisbee.

Här kan du läsa mer

Blev du sugen på att få veta mer om hotellet och konceptet? Det är lätt ordnat!

Här kan du läsa mer om TUI Family Life Pascha Bay i Turkiet »

Och här kan du läsa mer om Allt som ingår i konceptet TUI Family Life »

Liknande inlägg

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22