The Hangout – föräldrafritt på solsemestern

2019-05-06
Astrid S
En träpir i kvällsbelysning i den varma Medelhavsnatten. Men vad är det som händer därute? Det är tonårsklubben The Hangout som har Movie Night. Ett av många roliga events som våra TUI Family Life-hotell ordnar för dem mellan 12 och 15 år.

Efter en dag i solen – och en middag med familjen – släntrar ungdomarna ut på den stora piren med sina bekväma solstolar. En storbildsskärm har rullats fram, strutar med popcorn står framdukade. Nu väntar en stund utan föräldrar och småsyskon. De är nämligen inte medbjudna när The Hangout träffas.

Kasta frisbee eller bara chilla
Så låt oss avliva myten om att TUI Family Life bara skulle vara ett koncept för familjer med småbarn. The Hangout har sin egen mötesplats, som är öppen varje dag för den som vill hänga med jämnåriga. Eller vara med i någon av aktiviteterna som klubbledarna ordnar. Förutom filmvisning kan det vara allt från beachvolley till poolbasket och frisbee.

Här kan du läsa mer

Blev du sugen på att få veta mer om hotellet och konceptet? Det är lätt ordnat!

Här kan du läsa mer om TUI Family Life Pascha Bay i Turkiet »

Och här kan du läsa mer om Allt som ingår i konceptet TUI Family Life »

Liknande inlägg

Miniguide till Marmariskusten i Turkiet

Vid den turkosa kusten omkring Marmaris i sydvästra Turkiet hittar du härliga semesterorter som Marmaris, Içmeler, Fethiye och Sarigerme. Vad skiljer dem åt och vilket ställe passar just dig? Vi hjälper dig välja.
Eva S Eva S 2019-05-23

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Resa till Cypern med barn – 3 olika semestrar

Pålitligt solsken, massor av aktiviteter och barnvänligt långgrunda stränder. Sedan kan du själv lägga till cykelutflykter, båtturer eller lata dagar vid poolen. Som du märker finns det mycket att göra på Cypern med barn. Här har vi samlat våra bästa tips i form av tre olika inriktningar för en barnvänlig resa till Cypern.
Eva S Eva S 2019-05-09

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07