Sri Lanka är hetaste resmålet 2019

2018-10-29
Towe A
Varje år presenterar Lonely Planet sin lista Best in Travels. 2019 toppar Sri Lanka listan över länder du inte bör missa och Köpenhamn tar hem förstaplatsen när det kommer till städer.

Det finns många anledningar till att Sri Lanka hamnade överst på prispallen. Men framförallt är det ett resmål där alla kan trivas; backpackers, familjer, äventyrslystna och foodies. Långa härliga stränder, ett nytt surfparadis, tempel, naturupplevelser och en mix av religioner och kulturer.
Dessutom lockar härliga hotell, gröna berg med terrassodlingar och teplantager. TUI flyger direkt till Sri Lanka på drygt nio timmar och alla våra hotell ligger på västkusten där stränderna är breda och klimatet perfekt under vinterhalvåret.

sri lanka tui
Upplev Sri Lanka 2019.

På plats två på listan hittar vi Tyskland där Berlin nämns som ett måste och tredjeplatsen går till Zimbabwe. (2018 var det Chile som toppade denna lista)
När det kommer till städer toppar Köpenhamn tätt följt Shenzheni Kina och Novi Sad i Serbien.

Liknande inlägg

Barbados – ett perfekt resmål för en romantisk semester

Bländande vita stränder, turkost vatten och tropisk grönska. Barbados har verkligen allt du kan förvänta dig av ett karibiskt paradis, och lite till. Simma med sköldpaddor, besök botaniska trädgårdar och avsluta dagen på klipporna vid Northpoint framför en magisk solnedgång. Det är helt klart till Barbados du ska åka till för att få en riktigt romantisk resa med din kärlek.
Johanna N Johanna N 2019-02-27

Så fotar du bäst under vattenytan

I takt med att mobilerna blir vattentäta har undervattensbilderna i våra sociala flöden blivit allt mer vanliga. Här ger fotografen Sara Strandlund sina bästa tips för att få till den där riktigt coola och snygga undervattensbilden på semestern.
Towe A Towe A 2019-02-07

Så fotar du bästa matbilderna

Hur får man till de där riktigt härliga matbilderna? Undvik stark sol, lek med kompositionen och tänk på detaljerna. Mat är ett av våra absoluta favoritmotiv i mobilkameran och på sociala medier. Fotografen Monika Lundholm, som plåtat allt från mat och inredning till lifestyle, ger oss sina goda råd för de bästa matbilderna!
Towe A Towe A 2018-07-09

Symphony of the Seas – världens största kryssningsfartyg

Världens största kryssningsfartyg Symphony of the Seas lever upp till sin titel. Egentligen handlar det inte om vem som är störst men ska man få plats med en park, flera stadsdelar, ett 20-tal restauranger och en hel del annat – då måste man helt enkelt bygga ett väldigt stort kryssningsfartyg.
Sara E Sara E 2018-03-02