Sri Lanka är hetaste resmålet 2019

2018-10-29
Towe A
Varje år presenterar Lonely Planet sin lista Best in Travels. 2019 toppar Sri Lanka listan över länder du inte bör missa och Köpenhamn tar hem förstaplatsen när det kommer till städer.

Det finns många anledningar till att Sri Lanka hamnade överst på prispallen. Men framförallt är det ett resmål där alla kan trivas; backpackers, familjer, äventyrslystna och foodies. Långa härliga stränder, ett nytt surfparadis, tempel, naturupplevelser och en mix av religioner och kulturer.
Dessutom lockar härliga hotell, gröna berg med terrassodlingar och teplantager. TUI flyger direkt till Sri Lanka på drygt nio timmar och alla våra hotell ligger på västkusten där stränderna är breda och klimatet perfekt under vinterhalvåret.

sri lanka tui
Upplev Sri Lanka 2019.

På plats två på listan hittar vi Tyskland där Berlin nämns som ett måste och tredjeplatsen går till Zimbabwe. (2018 var det Chile som toppade denna lista)
När det kommer till städer toppar Köpenhamn tätt följt Shenzheni Kina och Novi Sad i Serbien.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06

Resebloggar som väcker reslust - våra tips

Läser du det här letar du sannolikt efter inspiration till ditt nästa äventyr. Kul! Här listar vi resebloggar som med hjälp av vassa skildringar, fina bilder och lokala tips hjälper oss reseälskare att checka av nästa resmål från vår bucketlist.
Emma J Emma J 2019-05-06