Så följer du Fotbolls-VM på semestern

2018-06-11
Jakob R
Finns det någon sportbar på Kreta som visar Sveriges matcher? Det är ingen vild gissning att frågor likt den duggar tätt på alla möjliga sport- och reseforum nu inför Fotbolls-VM. Men, du behöver inte oroa dig. När du reser med TUI kan du enkelt följa hela mästerskapet på semestern om du vill. Glöm bara inte att njuta av ditt resmål också.

Uppskattningsvis hälften av världens befolkning (cirka 3,2 miljarder människor) tittade på Fotbolls-VM 2010 och 2014. En otroligt imponerande siffra och vi kan nog räkna med att intresset inte kommer vara mindre för 2018 års upplaga.

Det enorma engagemanget innebär rimligtvis också att väldigt många ser matcherna oavsett var de befinner sig eller vad de gör. Som på semestern till exempel. Om du någonsin surfat in på ett rese- eller sportforum på nätet har du kanske märkt att frågan om vilken sportbar på resmålet som visar en specifik match är nästintill standard för många semesterfirare. Därför är vi glada att meddela att du med TUI kommer att kunna följa hela Fotbolls-VM på semestern – direkt på hotellet!

Fotbolls-VM på TUI Family Life

Alla våra TUI Family Life-hotell kommer att visa Fotbolls-VM i sommar, från de första gruppspelsmatcherna 14 juni till finalen 15 juli. Kom bara ihåg att matchtiderna du sett på svenska sajter kanske inte gäller i den tidszon du befinner dig i. Spelscheman med lokala matchtider kommer att sättas upp väl synligt på hotellen.

Följ Fotbolls-VM i hela Europa på SVT & TV4 med Telia

Även om du inte ska resa till ett TUI Family Life-hotell kan du ta med dig Fotbolls-VM på semestern i sommar. Med den nya tjänsten Telia Play kan du enkelt streama 15 tv-kanaler (däribland SVT och TV4), HBO Nordic och SF Kids inom hela EU.
Som TUI-kund kan du nu prova Telia Play fritt under två månader och hålla koll på alla VM-matcher i TV4 och SVT, var du än är. Därefter kostar tjänsten 149:- per månad.

Ha en skön semester och heja Sverige!

Liknande inlägg

Udda museer jorden runt

Här är guiden till några av världens mest märkliga museer. Knasiga men kul. Ofta små och drivna av eldsjälar. Läs vidare om du alltid drömt om att få se en samling av valpenisar, snabbnudlar eller gräsklippare.
Astrid S Astrid S 2019-03-15

Disneyland i världen - 6 nöjesparker

Att kliva rakt in i sagornas värld är en upplevelse, oavsett vad du har för ålder och intressen. Promenera omkring i Askungens slott, möta Chewbacca och Buzz Lightyear, åka berg-och-dal-bana eller sitta bredvid Lilla sjöjungfrun i grottan. Vi ger dig nyckeln till Walt Disneys sex temaparker runtom i världen.
Eva S Eva S 2019-03-06

5 häftiga vattenparker i Europa

Få saker har en förmåga att locka fram det lekfulla hos både stora och små som just vatten. Kombineras vattnet dessutom med snabba hastigheter, kraftfulla forsar och höga höjder tenderar endorfinutsöndringen liksom humöret att skjuta i höjden. Här har vi samlat några av Europas häftigaste vattenparker med potential att framkalla äkta lyckorus!
Towe A Towe A 2019-02-18

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14