Så följer du Fotbolls-VM på semestern

2018-06-11
Jakob R
Finns det någon sportbar på Kreta som visar Sveriges matcher? Det är ingen vild gissning att frågor likt den duggar tätt på alla möjliga sport- och reseforum nu inför Fotbolls-VM. Men, du behöver inte oroa dig. När du reser med TUI kan du enkelt följa hela mästerskapet på semestern om du vill. Glöm bara inte att njuta av ditt resmål också.

Uppskattningsvis hälften av världens befolkning (cirka 3,2 miljarder människor) tittade på Fotbolls-VM 2010 och 2014. En otroligt imponerande siffra och vi kan nog räkna med att intresset inte kommer vara mindre för 2018 års upplaga.

Det enorma engagemanget innebär rimligtvis också att väldigt många ser matcherna oavsett var de befinner sig eller vad de gör. Som på semestern till exempel. Om du någonsin surfat in på ett rese- eller sportforum på nätet har du kanske märkt att frågan om vilken sportbar på resmålet som visar en specifik match är nästintill standard för många semesterfirare. Därför är vi glada att meddela att du med TUI kommer att kunna följa hela Fotbolls-VM på semestern – direkt på hotellet!

Fotbolls-VM på TUI Family Life

Alla våra TUI Family Life-hotell kommer att visa Fotbolls-VM i sommar, från de första gruppspelsmatcherna 14 juni till finalen 15 juli. Kom bara ihåg att matchtiderna du sett på svenska sajter kanske inte gäller i den tidszon du befinner dig i. Spelscheman med lokala matchtider kommer att sättas upp väl synligt på hotellen.

Följ Fotbolls-VM i hela Europa på SVT & TV4 med Telia

Även om du inte ska resa till ett TUI Family Life-hotell kan du ta med dig Fotbolls-VM på semestern i sommar. Med den nya tjänsten Telia Play kan du enkelt streama 15 tv-kanaler (däribland SVT och TV4), HBO Nordic och SF Kids inom hela EU.
Som TUI-kund kan du nu prova Telia Play fritt under två månader och hålla koll på alla VM-matcher i TV4 och SVT, var du än är. Därefter kostar tjänsten 149:- per månad.

Ha en skön semester och heja Sverige!

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Fem favoritutflykter i grekiska övärlden

Greklands övärld har otroligt mycket att erbjuda. Som om klimatet, maten och stämningen inte vore nog, finns utflykter och aktiviteter som passar historienördar såväl som strandfotografer och äventyrare. Här listar vi fem av våra resenärers favoritutflykter i den grekiska övärlden.
Jakob R Jakob R 2019-05-10

Resa till Cypern med barn – 3 olika semestrar

Pålitligt solsken, massor av aktiviteter och barnvänligt långgrunda stränder. Sedan kan du själv lägga till cykelutflykter, båtturer eller lata dagar vid poolen. Som du märker finns det mycket att göra på Cypern med barn. Här har vi samlat våra bästa tips i form av tre olika inriktningar för en barnvänlig resa till Cypern.
Eva S Eva S 2019-05-09