Inspiration
Robinsonliv i Maldiverna

Robinsonliv i Maldiverna

2016-11-10

Vissa händelser är värda att fira med något alldeles extra. Kanske ska du på bröllopsresa, fira att någon fyller jämt eller bara fly den gråa vardagen för en semester utöver det vanliga. Då kommer du inte bli besviken på vårt hotell Robinson Club Maldives.

Maldiverna är precis som man föreställer sig, små öar spridda i Indiska oceanen med finkorniga stränder, vajande palmer och orörda korallrev. Ofta ligger det bara ett hotell på varje ö därför blir ditt hotellval lite extra viktigt.

 

Varva ner
Robinson Club Maldives är vårt senaste tillskott i Maldiverna och du behöver inte lämna din ö på hela semestern om du inte vill. Låt dagarna gå med sträckläsning, barfotapromenader i vattenbrynet och mysiga stunder i solstolen. Gör avbrott för ett spabesök, yogapass eller en tur på en stand-up paddlingboard. Men den unika upplevelsen är den av total nedvarvning som du bara kan få på en tropisk ”öde ö”.

 

Missa inte detta…
Det man däremot inte får missa att göra när man är här är att snorkla och dyka. Antingen så promenerar du helt sonika ut i vattnet från stranden, tar på dig mask och snorkel, och simmar sedan lugnt utmed husrevet. Håll utkik efter sköldpaddor, anemonfiskar, kejsarfisk och små ofarliga revhajar. Öns dykcenter arrangerar dykutflykter för den som vill komma längre ner under ytan. Då har du även chans att se rockor och mantor.

 

Latte och kall öl
Med andra ord, här kan du uppfylla drömmen om att leva ett avkopplat öliv. Men du slipper leta efter kokosnötter för överlevnad, mat och dryck fixar så klart hotellet. Och med helpension på Robinson innebär det frukost med finkaffe som cappuccino, latte eller espresso och till lunch och middag ingår vin och kall öl för den som vill det.

 

Dröm dig bort och läs mer om Robinson Club Maldives här.

 

Kritvita stränder på hotellön Robinson Club Maldives - TUI

Kritvita sandstränder på hotellön Robinson Club Maldives som tillhör Gaafu Alifu-atollen.

Yoga på Robinson Club Maldives - TUI

Starta dagen med yoga.

Snorkling i Maldiverna - TUI

Du kan snorkla direkt från stranden.

Korallreven i Maldiverna - TUI

Att snorkla vid korallreven i Maldiverna är som att stoppa huvudet i ett akvarium.

Robinson Club Maldives, nytt drömhotell i Maldiverna - TUI

Välkommen till Maldiverna.

 

PS. TUI är den enda svenska researrangör som erbjuder Robinson Club Maldives så låt oss uppfylla din Robinsondröm!