Njut av Maldiverna - på Robinson Club Maldives

2016-11-10
Emily G.
Vissa händelser är värda att fira med något alldeles extra. Kanske ska du på bröllopsresa, fira att någon fyller jämt eller bara fly den gråa vardagen för en semester utöver det vanliga. Då kommer du inte bli besviken på vårt hotell Robinson Club Maldives.

Maldiverna är precis som man föreställer sig, små öar spridda i Indiska oceanen med finkorniga stränder, vajande palmer och orörda korallrev. Ofta ligger det bara ett hotell på varje ö därför blir ditt hotellval lite extra viktigt.

Varva ner

Robinson Club Maldives är vårt senaste tillskott i Maldiverna och du behöver inte lämna din ö på hela semestern om du inte vill. Låt dagarna gå med sträckläsning, barfotapromenader i vattenbrynet och mysiga stunder i solstolen. Gör avbrott för ett spabesök, yogapass eller en tur på en stand-up paddlingboard. Men den unika upplevelsen är den av total nedvarvning som du bara kan få på en tropisk ”öde ö”.

Missa inte detta

Det man däremot inte får missa att göra när man är här är att snorkla och dyka. Antingen så promenerar du helt sonika ut i vattnet från stranden, tar på dig mask och snorkel, och simmar sedan lugnt utmed husrevet. Håll utkik efter sköldpaddor, anemonfiskar, kejsarfisk och små ofarliga revhajar. Öns dykcenter arrangerar dykutflykter för den som vill komma längre ner under ytan. Då har du även chans att se rockor och mantor.

Latte och kall öl

Med andra ord, här kan du uppfylla drömmen om att leva ett avkopplat öliv. Men du slipper leta efter kokosnötter för överlevnad, mat och dryck fixar så klart hotellet. Och med helpension på Robinson innebär det frukost med finkaffe som cappuccino, latte eller espresso och till lunch och middag ingår vin och kall öl för den som vill det.

Liknande inlägg

Kort flygtid – sommarresor under tre timmar

Platsen i dina semesterdrömmar måste inte ligga på andra sidan jorden. Här guidar vi dig till fina resmål dit du flyger på tre timmar eller mindre. Både palmkantade stränder och pulserande storstäder. Underbart kan vara kort ibland.
Astrid S Astrid S 2019-04-22

Game of Thrones-guide i Dubrovnik

Idag har den sista säsongen av Game of Thrones premiär. Hur många gånger under seriens gång har vi inte hört huset Starks valspråk "Winter is coming" till att nu vara mitt uppe i den kalla vintern. Får du inte nog av intriger, hämnd och drakar? I så fall är Dubrovnik ett perfekt resmål för dig. Vi har satt ihop en Game of thrones-guide i Dubrovnik! Kanske blir tomheten efter serien lite lättare att hantera då.
Hanna P Hanna P 2019-04-15

Vad är ett boutiquehotell - har du koll?

Boutiquehotell brukar beskrivas som lite mindre, chict inredda hotell med en personlig känsla och unik stil och atmosfär. Den här typen av hotell har som fokus att erbjuda sina gäster en alldeles speciell upplevelse eftersom inredning, design, service och mat är något extra. Hotellet i sig kan ofta vara själva anledningen till resan, eller i alla fall en stor anledning – vi guidar dig till några av våra bästa boutiquehotell.
Ulrica T Ulrica T 2019-04-03

Tips på takbarer runt om i världen

Finns det något bättre än att se solnedgången över staden du besöker, på en takterrass med en god drink i handen? Ännu härligare blir det framåt skymning när stadens ljus glimrar som små stjärnor framför dig. Tycker du, precis som jag att det är något magiskt med takbarer? Här har du tips på takbarer värda att spana in!
Johanna N Johanna N 2019-03-31