Njut av Maldiverna - på Robinson Club Maldives

2016-11-10
Emily G.
Vissa händelser är värda att fira med något alldeles extra. Kanske ska du på bröllopsresa, fira att någon fyller jämt eller bara fly den gråa vardagen för en semester utöver det vanliga. Då kommer du inte bli besviken på vårt hotell Robinson Club Maldives.

Maldiverna är precis som man föreställer sig, små öar spridda i Indiska oceanen med finkorniga stränder, vajande palmer och orörda korallrev. Ofta ligger det bara ett hotell på varje ö därför blir ditt hotellval lite extra viktigt.

Varva ner

Robinson Club Maldives är vårt senaste tillskott i Maldiverna och du behöver inte lämna din ö på hela semestern om du inte vill. Låt dagarna gå med sträckläsning, barfotapromenader i vattenbrynet och mysiga stunder i solstolen. Gör avbrott för ett spabesök, yogapass eller en tur på en stand-up paddlingboard. Men den unika upplevelsen är den av total nedvarvning som du bara kan få på en tropisk ”öde ö”.

Missa inte detta

Det man däremot inte får missa att göra när man är här är att snorkla och dyka. Antingen så promenerar du helt sonika ut i vattnet från stranden, tar på dig mask och snorkel, och simmar sedan lugnt utmed husrevet. Håll utkik efter sköldpaddor, anemonfiskar, kejsarfisk och små ofarliga revhajar. Öns dykcenter arrangerar dykutflykter för den som vill komma längre ner under ytan. Då har du även chans att se rockor och mantor.

Latte och kall öl

Med andra ord, här kan du uppfylla drömmen om att leva ett avkopplat öliv. Men du slipper leta efter kokosnötter för överlevnad, mat och dryck fixar så klart hotellet. Och med helpension på Robinson innebär det frukost med finkaffe som cappuccino, latte eller espresso och till lunch och middag ingår vin och kall öl för den som vill det.

Liknande inlägg

Durres riviera – solsemester med en twist

Ofta känner du att det kunde vara var som helst vid Medelhavet. Till exempel när du sträcker ut dig på solsängen, beställer ett glas bubbel i strandbaren eller plaskar runt med trampbåt. Samtidigt bjuder Durres riviera på unika upplevelser av mat, kultur och stadsliv. Läs vidare om du vill ha det bästa av två världar.
Astrid S Astrid S 2019-08-24

7 tips till Da Nang

En resa till Da Nang bjuder på spännande aktiviteter för store och små. Hamnstaden har länge varit en dold pärla för resenärer till Vietnam. Staden är perfekt för den som vill kombinera sol och bad med spännande utflykter till Hue och Hoi An. Här nedan delar vi med oss av våra bästa resetips till Da Nang.
Towe A Towe A 2019-08-19

5 bästa destinationer för cykling

Här är några av de allra bästa destinationerna i Europa för dig som ville cykla. Följ med längs de vita vägarna i Italien, de franko-germanska Alsace och de utmanande bergen på Mallorca. Läs vidare för tips på hur du får en cykelsemester med fantastiska landskap, mysiga byar och badplatser.
Hanna P Hanna P 2019-08-14

En guide till Koh Lanta

Med sina härliga stränder, avslappnade stämning och magiska solnedgångar är det inte konstigt att Koh Lanta blivit mångas favoritö i Thailand. I denna guide får du ta del av våra bästa tips om Koh Lantas stränder, utflykter och hotell.
Marie L Marie L 2019-08-06