Overnight oats & chiapudding – våra frukostnyheter

Vad är en semester utan den där underbara hotellfrukosten? På flera av våra TUI Blue For Families-hotell hittar du numera härliga overnight oats & chiapudding i frukostbuffén. Om du inte kan vänta till sommaren så kan du redan nu testa TUIs egna recept på chiapudding!
Hanna P Hanna P

5 veganska recept på TUI Blue For Families

För oss på TUI är det viktigt att ständigt förnya och förbättra våra buffér på våra hotell. De senaste åren har vi satsat lite extra på fixa riktigt bra vegetariska och veganska rätter som passar hela familjen. Här är 5 veganska recept från våra bufféer på TUI Blue For Families, de är dessutom glutenfria så alla ska kunna hitta sin favorit i buffén!
Hanna P Hanna P

Vegansk cream cheese - recept

Ost är något av det svåraste att ”ersätta” som vegan. Och visserligen smakar kanske inte den här veganska ”cream cheesen” precis som ost men den är fruktansvärt god på helt egna meriter. Testa själv TUIs recept på vegansk cream cheese!
Hanna P Hanna P

Veganska brownies - recept

Vad är väl en semester utan en syndigt god efterrätt eller ett riktigt dekadent fika? Här har du TUIs recept på vegansk brownie med mörkchoklad och valnötter. Kakan blir härligt saftig tack vare katrinplommon. Den är dessutom glutenfri så alla kan hitta semesterns bästa efterrätt på TUI Blue For Families
Hanna P Hanna P

Choklad- och jordnötspopcornbar - recept

Den här kombon med jordnötssmör, choklad och popcorn skapar en snackbar där balansen mellan sött och salt är perfekt. Läs vidare för TUIs recept på choklad- och jordnötspopcorn-bar. Den är både vegansk och glutenfri – så alla kan hitta sin favorit i buffén på TUI Blue For Families!
Hanna P Hanna P

Green Power Pizza - vegansk & glutenfri

Här är pizzan som en gång för alla bevisar att grönt är skönt. Dessutom är det inte bara en riktigt smarrig veganpizza med pesto, zucchini och rucola – den är dessutom glutenfri. På TUI Blue For Families finns det något för alla! Kolla in receptet på vår Green Power Pizza!
Hanna P Hanna P

Veganska & glutenfria rödbetsbiffar - recept

Även om du inte äter hel-vegetariskt är det inte dumt att försöka variera sin kost. Och få rätter går att variera lika bra som grönsaksbiffar. Här har du receptet och hemligheten bakom TUI Blue For Families egna rödbetsbiffar – de är dessutom veganska & glutenfria!
Hanna P Hanna P

Perfekta italienska tilltugg till både Blossa 2018 & glubbel

Blossa 2018 – Di Limone är inspirerat av Italien, specifikt Amalfikusten med smak av limoncello. Men det finns mycket mer från Italien som passar perfekt till både adventsfika och adventsmingel. Perfekt för dig som redan nu längtar till julafton OCH Italien (och för dig som letar tips på perfekta tilltugg till drinken glubbel!)
Hanna P Hanna P

Så gör du din egen mojosås

Enkel men på samma gång raffinerad. En äkta kanarisk mojosås är den perfekta accenten till de flesta måltider, vare sig du väljer den röda varianten mojo rojo eller den gröna mojo verde. Här hittar du recepten och lite om såsens kulturhistoria.
Astrid S Astrid S

Mangosmoothie med passionsfrukt

Förläng semesterkänslan och gör en härligt svalkande mangosmoothie på hemmaplan. Med en smak av Thailand blir denna mangosmoothie med passionsfrukt en succé till både barn och vuxna.
Towe A Towe A

Nationalrätter – maten du måste smaka på resan!

Smakminnen är något av det bästa man kan ta med sig hem från semestern. Och att prova nationalrätten är ett bra sätt att lära känna ett land. Här ger vi dig tips på vad det är du ska spana efter på menyerna i länder som Vietnam, Mexico och Kap Verde.
Eva S Eva S

3 recept för dig som längtar till Grekland

”Vad är grekisk mat för dig?” Vi ställer frågan till matkreatören Sara Begner och får både ett kort och ett långt svar. Det långa svaret tar oss med på en härlig tids- och matresa och det är lätt att börja längta till Grekland. Testa att laga några grekiska rätter medan du drömmer dig bort till ljumma kvällar på en taverna med cikadorna som står för kvällskonserten.
Hanna P Hanna P

Fira Cinco de Mayo med äkta mexikansk guacamole!

Idag är det Cinco de Mayo! Och vad är mer mexikanskt än guacamole? Nada! Så fira med en äkta mexikansk guacamole till fredagsmyset!
Jonas S Jonas S

Recept på Birchermüsli

Testa vårt supergoda recept på Birchermüsli – en schweizisk frukostspecialitet som är både hälsosam och mättande. Perfekt när du kommer hem från träningsresan och vill fortsätta äta nyttigt.
Jakob R Jakob R