Recept på Birchermüsli

Testa vårt supergoda recept på Birchermüsli – en schweizisk frukostspecialitet som är både hälsosam och mättande. Perfekt när du kommer hem från träningsresan och vill fortsätta äta nyttigt.

Birchermüsli passar utmärkt till frukost, eller som ett mättande mellanmål efter träning. Om du toppar den med färska bär och nötter och ringlar över lite honung, så blir den extra läcker och gör inte bort sig bredvid pannkakorna på lyxbrunchen.

För bästa instagrambarhet kan du både förbereda och servera müslin i en glasburk med lock – det är dessutom ganska praktiskt.

Blanda ingredienserna nedan och låt stå kallt i en burk över natten. Servera med hackade nötter och färsk frukt – lätt som en plätt!

Ingredienser

2,5 dl naturell yoghurt
2,5 dl mjölk
2 dl havregryn
60 ml äppeljuice
Lite pressad citron
2 msk honung
En näve russin
Färska blåbär

Smaklig måltid!

Denna goding serveras på TUI:s Robinsonhotell som alla är inriktade på träning, hälsa och välmående.

Liknande inlägg

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A

Halloumi – Cyperns nationalrätt

Ska du resa till Cypern får du inte missa nationalrätten – halloumi. Den populära osten smakar bäst när den grillats lite lätt gyllene och tillsammans med något sött blir det en smakexplosion. Men nöj dig inte med bara halloumi – beställ meze, så får du ett helt bord fullt av läckra smårätter som alla kan dela.
Eva S Eva S

Hotell i Grekland där All Inclusive ingår

Att inte behöva oroa sig för att reskassan räcker till, ger verkligen en skön känsla under semestern. Så är det när du bokar ett All Inclusive-hotell, där både mat och dryck ingår. Här har vi samlat ihop några av våra bästa hotell i den grekiska övärlden där All Inclusive ingår. Välj mellan Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Johanna N Johanna N

Hotell på Cypern där All Inclusive ingår

Oliver, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtröror, bröd, kolgrillat kött… Det cypriotiska köket har influenser från hela Medelhavet och även Mellanöstern. Tänk dig att kunna frossa i dessa godsaker utan att behöva tänka på vad det kostar. Här vi tagit fram fem olika hotell på Cypern där All Inclusive ingår!
Marie L Marie L