Inspiration
Hotellnyhet i Bulgarien

Hotellnyhet i Bulgarien

2016-11-08

På vårt allra nyaste Family Life i Sunny Beach kan barnen själva plocka ihop sin perfekta semester. Från favoriträtterna i barnbuffén till aktiviteterna i barn- och ungdomsklubbarna. Barnen får det lätt att trivas på TUI Family Life Nevis Resort.

TUI Family Life Nevis Resort finns allt som gör en sommar värd att berätta om när skolan börjar igen:

  • Barfota semester. På hotellet finns ett stort poolområde och vattenrutschkanor. På promenadavstånd ligger en av Sunny Beachs härligt långa sandstränder. Räkna med att de kan bli svårt att få upp dem på torra land igen.
  • Bamse, underhållning och WiFi. Skulle de tröttna på russinfingrar finns det mycket annat att hitta på och något för alla åldrar. De allra minsta kan ta det lugnt tillsammans med dig i Baby Loungen. De lite äldre kan samla semesterminnen; selfies med Bamse och teateraporna kan öva in egna shower att visa upp. I The Hangout får tonåringarna en frizon från föräldrar och syskon och fritt WiFi.
  • All Inclusive för den hungrige. Perfekt för den som aldrig tröttnar på glass och tonåringen som helst bygger ett litet matberg på tallriken. Precis som på alla våra Family Life har Nevis Resort en nedsänkt barnbuffé så det blir enkelt att på egen hand lassa på med pannkakor.

… och mycket mer!

Läs mer om barnens TUI Family Life »

Mer om Sunny Beach i Bulgarien kan du läsa här »