Spela golf och bo bra - i vackra Algarve

2016-11-12
Astrid S
Golfresor i europeisk toppklass – check. Långa sandstränder – check. Romantiska småstäder, vackra kalkstensklippor och genuina fiskrestauranger – check, check, check.

Algarve i Portugal ger din solresa extra dimensioner, och här nedanför tipsar vi om några av våra bästa hotell i Algarve, för par, golfspelare och familjer.

Var ska man bo?
Du väljer mellan kustens största resmål Albufeira och de charmiga småstäderna Lagos, Alvor och Tavira. Klicka på ortsnamnen för att läsa mer om allt du kan se och göra i Algarve, vare sig du söker stränder, naturreservat, idylliska gamla kvarter, utflykter i Henrik Sjöfararens fotspår eller saluhallar med hummer och mandelvin.

Golf i Algarve
Robinson är TUIs koncept för sport, hälsa och relax. I Algarve handlar det mycket om golf eftersom vårt hotell Robinson Club Quinta da Ria ligger direkt vid de båda 18-hålsbanorna Quinta da Ria och Quinta da Cima strax utanför Tavira.

Hotelltips för familjer
Clubhotel Riu Guarana, med All Inclusive och familjeaktiviteter nära havet i Albufeira.

3-i-topp parhotell

  1. TUI Sensimar Falesia Atlantic på en klippa med storslagen utsikt i Albufeira.

  2. TUI Sensimar Lagos direkt vid en kilometerlång strand i Lagos.

  3. TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa som du också snabbt kommer till med vårt flyg till Algarve, trots att det ligger några mil in på den spanska kusten Costa de la Luz.

Natursköna stränder i Alvor, Algarve - TUI
En av flera natursköna stränder i Alvor
Bro över sanddynerna i Alvor, Algarve - TUI
Bro över sanddynerna i Alvor
Njut av havets frukter i Algarve, Portugal - TUI
Havets frukter – pressa över några droppar citron och njut
Golf är populärt i Algarve - res hit med TUI
I Algarve finns över 20 golfbanor i mästerskapsklass
Klassisk fisksoppa i Portugal - TUI
Vill du ha fisksoppa, be om "caldo de peixe"
Handmålat kakel på husfasad i Algarve, Portugal- TUI
Handmålat kakel används både in- och utvändigt på portugisiska hus
Fiskare i Algarve - TUI
Fisket är en högst levande näring i Algarve
Kajaktur i natursköna Algarve - TUI
Naturens egen skulpturpark kan utforskas med kajak

Liknande inlägg

Kap Verde med barn

Kap Verde är känt för sina ändlösa stränder och härliga hotell men hur är det att resa till Kap Verde med barn? Här kommer några härliga tips inför din familjeresa till Kap Verde.
Towe A Towe A 2019-06-25

Resa till Cypern med barn – 3 olika semestrar

Pålitligt solsken, massor av aktiviteter och barnvänligt långgrunda stränder. Sedan kan du själv lägga till cykelutflykter, båtturer eller lata dagar vid poolen. Som du märker finns det mycket att göra på Cypern med barn. Här har vi samlat våra bästa tips i form av tre olika inriktningar för en barnvänlig resa till Cypern.
Eva S Eva S 2019-05-09

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07