2016-11-12

Spela golf och bo bra - i vackra Algarve

Golfresor i europeisk toppklass – check. Långa sandstränder – check. Romantiska småstäder, vackra kalkstensklippor och genuina fiskrestauranger – check, check, check.

Algarve i Portugal ger din solresa extra dimensioner, och här nedanför tipsar vi om några av våra bästa hotell i Algarve, för par, golfspelare och familjer.

Var ska man bo?
Du väljer mellan kustens största resmål Albufeira och de charmiga småstäderna Lagos, Alvor och Tavira. Klicka på ortsnamnen för att läsa mer om allt du kan se och göra i Algarve, vare sig du söker stränder, naturreservat, idylliska gamla kvarter, utflykter i Henrik Sjöfararens fotspår eller saluhallar med hummer och mandelvin.

Golf i Algarve
Robinson är TUIs koncept för sport, hälsa och relax. I Algarve handlar det mycket om golf eftersom vårt hotell Robinson Club Quinta da Ria ligger direkt vid de båda 18-hålsbanorna Quinta da Ria och Quinta da Cima strax utanför Tavira.

Hotelltips för familjer
Clubhotel Riu Guarana, med All Inclusive och familjeaktiviteter nära havet i Albufeira.

3-i-topp parhotell

  1. TUI Sensimar Falesia Atlantic på en klippa med storslagen utsikt i Albufeira.

  2. TUI Sensimar Lagos direkt vid en kilometerlång strand i Lagos.

  3. TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa som du också snabbt kommer till med vårt flyg till Algarve, trots att det ligger några mil in på den spanska kusten Costa de la Luz.

Natursköna stränder i Alvor, Algarve - TUI
En av flera natursköna stränder i Alvor
Bro över sanddynerna i Alvor, Algarve - TUI
Bro över sanddynerna i Alvor
Njut av havets frukter i Algarve, Portugal - TUI
Havets frukter – pressa över några droppar citron och njut
Golf är populärt i Algarve - res hit med TUI
I Algarve finns över 20 golfbanor i mästerskapsklass
Klassisk fisksoppa i Portugal - TUI
Vill du ha fisksoppa, be om "caldo de peixe"
Handmålat kakel på husfasad i Algarve, Portugal- TUI
Handmålat kakel används både in- och utvändigt på portugisiska hus
Fiskare i Algarve - TUI
Fisket är en högst levande näring i Algarve
Kajaktur i natursköna Algarve - TUI
Naturens egen skulpturpark kan utforskas med kajak

Liknande inlägg

Nya TUI Blue – mer än ett semesterboende

TUI Blue är vårt nya flaggskepp och finns i tre skepnader – For All, For Two och For Families. Här kommer du närmare resmålet och de du reser med, oavsett när på året det är och vilka du vill ha med dig. TUI Blue är mer än ett semesterboende. Det är en upplevelse i sig.
Hanna P Hanna P 2019-11-07

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Bröllopsresa vid Medelhavet – 5 tips

Lyxig avkoppling eller en äventyrsresa? Gourmetfokus, vandring i bergen eller en kryssning med hamnstopp i storstäder och vid fina stränder? Det kan vara svårt att bestämma var man ska fira sin smekmånad – resan som ska bli ett minne för livet. Men lugn, vi har bästa tipsen för en bröllopsresa vid Medelhavet.
Eva S Eva S 2019-08-31

Spela golf i Thailand

Att spela golf i Thailand är fantastiskt! Bäst tid för golf i Thailand är under vår vinter men även under regnperioden kommer det oftast regnskurar och solen skiner däremellan. Här tipsar vi om de bästa banor och härliga hotell nära golfbanorna.
Towe A Towe A 2019-08-12