2018-02-22

Nya resmål och andra resenyheter – TUIs senaste tillskott

Gillar du att resa gillar du förmodligen också att upptäcka nya platser runt om i världen. Precis som vi på TUI. Därför har vi nu släppt några nyheter, både bland sommarens resor och resor för vintern 2018/2019. Här finns både nya resmål i Spanien och Grekland samt ett par sprillans nybyggda hotell. En liten gott och blandat-påse med små nyhetskarameller helt enkelt.

Sitges på Costa Dorada, Spanien

Den vackra kuststaden Sitges kombinerar katalansk småstadscharm med kultur, genuina tavernor och fina stränder. Läget i området Costa Dorada bara cirka fyra mil från Barcelona gör detta till det perfekta resmålet för dig som vill kombinera sol och bad med storstadssemester. Sola på stränderna Platja de la Fragata och Platja de la Ribera ena dagen och ta tåget in till Barcelona nästa dag.

Aten

Aten är en stad som saknar motstycke för ingen annanstans kan du uppleva samma blandning av gammalt och nytt, antikt och urbant. Bland de antika sevärdheterna är Akropolis, Parthenon och Zeus tempel bara början. Atens museum för modern konst och topprestauranger med Michelin-status är några av de senare tillskotten.

Fler nyheter i Grekland: Almyrida

Bara ett stenkast från stranden i Almyrida ligger Aloe Boutique & Suites. Ett nybyggt och barnfritt hotell med stilren modern design. I Almyrida väntar en riktigt avkopplande semester. Här kretsar livet mest kring den lilla huvudgatan utmed havet där tavernornas uteserveringar ligger på rad.

Nybyggt lyxhotell på Boavista, Kap Verde

Kap Verde har varit vinterns resmålsraket och trenden fortsätter även nästa vinter. Då öppnar vårt nybyggda lyxhotell Riu Palace Boavista. Det femstjärniga hotellet kommer passa både par och familjer med sina tre pooler, en barnpool, gym, barnklubbar och härligt spa med behandlingar. Dessutom ingår All Inclusive!

Här ser du alla våra resmål från Aruba till Vietnam.