Nya resmål och andra resenyheter – TUIs senaste tillskott

Gillar du att resa gillar du förmodligen också att upptäcka nya platser runt om i världen. Precis som vi på TUI. Därför har vi nu släppt några nyheter, både bland sommarens resor och resor för vintern 2018/2019. Här finns både nya resmål i Spanien och Grekland samt ett par sprillans nybyggda hotell. En liten gott och blandat-påse med små nyhetskarameller helt enkelt.

Sitges på Costa Dorada, Spanien

Den vackra kuststaden Sitges kombinerar katalansk småstadscharm med kultur, genuina tavernor och fina stränder. Läget i området Costa Dorada bara cirka fyra mil från Barcelona gör detta till det perfekta resmålet för dig som vill kombinera sol och bad med storstadssemester. Sola på stränderna Platja de la Fragata och Platja de la Ribera ena dagen och ta tåget in till Barcelona nästa dag.

Aten

Aten är en stad som saknar motstycke för ingen annanstans kan du uppleva samma blandning av gammalt och nytt, antikt och urbant. Bland de antika sevärdheterna är Akropolis, Parthenon och Zeus tempel bara början. Atens museum för modern konst och topprestauranger med Michelin-status är några av de senare tillskotten.

Fler nyheter i Grekland: Almyrida

Bara ett stenkast från stranden i Almyrida ligger Aloe Boutique & Suites. Ett nybyggt och barnfritt hotell med stilren modern design. I Almyrida väntar en riktigt avkopplande semester. Här kretsar livet mest kring den lilla huvudgatan utmed havet där tavernornas uteserveringar ligger på rad.

Nybyggt lyxhotell på Boavista, Kap Verde

Kap Verde har varit vinterns resmålsraket och trenden fortsätter även nästa vinter. Då öppnar vårt nybyggda lyxhotell Riu Palace Boavista. Det femstjärniga hotellet kommer passa både par och familjer med sina tre pooler, en barnpool, gym, barnklubbar och härligt spa med behandlingar. Dessutom ingår All Inclusive!

Här ser du alla våra resmål från Aruba till Vietnam.

Liknande inlägg

Vi fortsätter längta

Trots allt som händer nu kan vi fortfarande resa – i tanken. Att minnas tidigare resor kan hjälpa oss längta, planera och drömma oss bort till nästa. Så vad är ditt bästa resminne? Hjälp till att hålla reslusten vid liv genom att dela din härligaste semesterbild i sociala medier och tagga det med #fortsättlängta.
Towe A Towe A

Nya TUI Blue – mer än ett semesterboende

TUI Blue är vårt nya flaggskepp och finns i tre skepnader – For All, For Two och For Families. Här kommer du närmare resmålet och de du reser med, oavsett när på året det är och vilka du vill ha med dig. TUI Blue är mer än ett semesterboende. Det är en upplevelse i sig.
Hanna P Hanna P

TUI Blue For Two – för er på tu man hand

TUI Blue är vårt nya flaggskepp för dig som vill att semesterns boende ska vara en upplevelse i sig. För dig som vill komma närmare resmålet och de du reser med, för dig som vill vårda gamla relationer och skapa nya. Inom TUI Blue finns tre olika typer av hotell. Här berättar vi mer om TUI Blue For Two, som tidigare hette TUI Sensimar.
Hanna P Hanna P

TUI Blue For Families – våra bästa familjehotell

TUI Blue är vårt nya flaggskepp för dig som vill att semesterns boende ska vara en upplevelse i sig. För dig som vet att poolen är ett stormande världshav och trivs bäst när hela familjen är samlad. Inom TUI Blue finns tre olika typer av hotell. Här berättar vi mer om TUI Blue For Families, som tidigare hette TUI Family Life.
Hanna P Hanna P