Melia Hotels i Kap Verde

Melia Hotels and Resort har flera härliga hotell på Kap Verde med något för alla, för dig som reser med eller utan barn.
I samarbete med Melia Hotels

Kap Verde - ett paradis i Atlanten

Mellan Spanien och Brasilien, mitt ute i Atlanten ligger Kap Verde. Landet består av 10 öar, flygtiden är cirka 7 timmar och det är främst till ön Sal som turister åker. Ändlösa stränder, turkost vatten, läcker mat främst fisk- och skaldjur samt härliga hotell. Missa heller inte att besöka den gulliga staden Santa Maria, ge dig ut och snorkla och om du vågar, ta en lektion i kitesurfing.

Melia Hotels & Resorts har flera härliga hotell på ön Sal som alla är härliga val om du planerar att besöka Kap Verde.

Sol Dunas

Sol Dunas är ett familjehotell där barnen kan ha roligt samtidigt som föräldrarna också får avkoppling. Hotellet har flera olika pooler (både för barn och vuxna), tennis och beachvolleyboll, ett slott för barnen att leka i och en mindre vatenpark. De olika restaurangerna och poolbaren erbjuder olika snacks och maträtter för hela familjen men du har även den stora restaurangen där stor internationell buffé erbjuds samt en pianobar där du kan njuta av en drink i en elegant miljö.

soldunasmelia

Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort är ett lyxigt ALl Inclusive-hotell precis intill den vackra stranden - mittemot ett korallrev med fantastiskt djurliv. Servicen och faciliteterna på detta hotell inkluderar spektakulära sviter, 7 pooler, spa, ett komplett gym, härliga matupplevelser, 8 barer, en stor scen för olika shower, små butiker, frisör, tennisbanor och en beach volleybollplan.

meliadunasmelia

TUI Blue Cabo Verde

TUI Blue Cabo Verde är ett lyxigt hotell enbart för vuxna i ett härligt område. Här hittar du stora rum med modern design, vissa med egen jacuzzi.

Hotellet har flera pooler, spa, och komplett gym. Det finns flertalet restauranger att välja bland, allt från italienskt till asiatiskt.

bluetwomelia