Lyxhotell på Cypern

Bekvämlighet, femstjärnig service och gourmetmiddagar i solnedgången. Allt detta får du på en av Medelhavets mest solsäkra öar med Europas renaste badvatten! Här är fem av våra absolut lyxigaste hotell på Cypern – både exklusiva vuxenhotell och fantastiska familjeanläggningar, för stora och små livsnjutare.

Blue Star Altantica Mare Village

Blue Star Altantica Mare Village bjuder på femstjärnig och barnvänlig lyx. Här finns rum med poolaccess för dig som vill kunna hoppa rakt ner i poolen från rummet. Dessutom hälsar Bamse på flera gånger i veckan, vilket kanske är det allra lyxigaste för de minsta resenärerna.

mare village cypern
Blue Star Atlantica Mare Village erbjuder mängder av swim up-rum.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills

TUI Sensatori är semesterlyx med lagunpooler, wellness, fitness och flera olika gourmetrestauranger. Det finns också aktiviteter för alla åldrar, barnpassning och rofyllda områden enbart för vuxna. TUI Sensatori Resort Aphrodite Hills by Atlantica på Cypern har självklart allt detta, samt prisbelönt spa, slående vacker utsikt över havet och en vacker 18-håls golfbana runt knuten.

sensatori cypern
TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills - lyx för vuxna och barn.

Sunrise Pearl Resort & Spa

På det mysiga hotellet Sunrise Pearl Resort & Spa bor du med bästa läge, direkt vid havet i den familjevänliga orten Fig Tree Bay. Här har du hela 6 restauranger att välja och vraka mellan! Och om du vill kan du dessutom boka din egen solstol för veckan. Perfekt om du gillar att unna dig riktigt långa och sköna sovmorgnar.

sunrise pearl cypern
Sunrise Pearl Resort & Spa ligger direkt vid havet.

The Royal Apollonia

Nyrenoverade The Royal Apollonia ligger direkt på stranden strax utanför Limassol, en modern stad med en mix av medeltida kvarter, fina stränder och ett härligt nöjesliv. Hotellet har en modern känsla, smakfullt inredda rum och en privat sandstrand med solsängar utan kostnad.

The Royal Apollonia
The Royal Apollonia hittar du precis utanför trendiga Limassol.

Asimina Suites

Femstjärniga Asimina Suites i Pafos har det högsta kundnöjdhetsbetyget av alla våra hotell på Cypern. Ett hotell för dig som vill ha en avkopplande och exklusiv semester. Här är åldersgränsen 16 år, poolområdet är stort och lugnt och alla rum är lyxiga sviter med både sovrum och vardagsrum.

Asimina Suites
Asimina Suites har högst kundnöjdhetsbetyg av alla våra hotell på Cypern.