Blue Star – på våra gästers topplista!

Kundernas betyg av våra Blue Star-hotell på Kreta ger en tydlig bild. Hotellen är uppskattade! Här trivs man och hit vill man återvända. Gemensamt för alla Blue Star-hotell är att de är familjära, lagom stora och att de passar både vuxna och barn.

Väljer du att resa till just Kreta så ligger alla våra Blue Star-hotell med promenadavstånd till stranden. Två hotell ligger till och med direkt vid stranden; Blue Star Atlantica Caldera Bay och Blue Star Atlantica Akti Zeus. Dessutom har flera av våra Blue Star på ön egna små vattenland eller pooler med vattenrutschkanor – kul för både stora och små. Såhär säger en gäst som rest till Blue Star Stefan Village i Agia Marina:

"Supertrevligt. Hotellpersonalen är fantastisk! Det var bra mat på hotellets restaurang. Både vi och barnen vill åka tillbaka igen!"

De flesta av våra Blue Star-hotell på Kreta ligger i Kolimbari, Agia Marina och Platanias nära Chania. De andra två ligger i småstaden Rethymnon och i Amoudara nära Hearklion. Och vill du bli lika nöjd som kunden i kommentaren nedan ska du välja just vårt Blue Star i Amoudara:

"… Rekommenderar detta hotell då faciliteterna är toppen och personalen vänlig och proffsig. Läget är bra om man vill utforska ön med bil, nära till allt."