Blue Star – på våra gästers topplista!

2017-04-26
Jonas S
Kundernas betyg av våra Blue Star-hotell på Kreta ger en tydlig bild. Hotellen är uppskattade! Här trivs man och hit vill man återvända. Gemensamt för alla Blue Star-hotell är att de är familjära, lagom stora och att de passar både vuxna och barn.

Väljer du att resa till just Kreta så ligger alla våra Blue Star-hotell med promenadavstånd till stranden. Två hotell ligger till och med direkt vid stranden; Blue Star Atlantica Caldera Bay och Blue Star Atlantica Akti Zeus. Dessutom har flera av våra Blue Star på ön egna små vattenland eller pooler med vattenrutschkanor – kul för både stora och små. Såhär säger en gäst som rest till Blue Star Stefan Village i Agia Marina:

"Supertrevligt. Hotellpersonalen är fantastisk! Det var bra mat på hotellets restaurang. Både vi och barnen vill åka tillbaka igen!"

De flesta av våra Blue Star-hotell på Kreta ligger i Kolimbari, Agia Marina och Platanias nära Chania. De andra två ligger i småstaden Rethymnon och i Amoudara nära Hearklion. Och vill du bli lika nöjd som kunden i kommentaren nedan ska du välja just vårt Blue Star i Amoudara:

"… Rekommenderar detta hotell då faciliteterna är toppen och personalen vänlig och proffsig. Läget är bra om man vill utforska ön med bil, nära till allt."

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Bröllopsresa vid Medelhavet – 5 tips

Lyxig avkoppling eller en äventyrsresa? Gourmetfokus, vandring i bergen eller en kryssning med hamnstopp i storstäder och vid fina stränder? Det kan vara svårt att bestämma var man ska fira sin smekmånad – resan som ska bli ett minne för livet. Men lugn, vi har bästa tipsen för en bröllopsresa vid Medelhavet.
Eva S Eva S 2019-08-31