Blue Star – på våra gästers topplista!

2017-04-26
Jonas S
Kundernas betyg av våra Blue Star-hotell på Kreta ger en tydlig bild. Hotellen är uppskattade! Här trivs man och hit vill man återvända. Gemensamt för alla Blue Star-hotell är att de är familjära, lagom stora och att de passar både vuxna och barn.

Väljer du att resa till just Kreta så ligger alla våra Blue Star-hotell med promenadavstånd till stranden. Två hotell ligger till och med direkt vid stranden; Blue Star Atlantica Caldera Bay och Blue Star Atlantica Akti Zeus. Dessutom har flera av våra Blue Star på ön egna små vattenland eller pooler med vattenrutschkanor – kul för både stora och små. Såhär säger en gäst som rest till Blue Star Stefan Village i Agia Marina:

"Supertrevligt. Hotellpersonalen är fantastisk! Det var bra mat på hotellets restaurang. Både vi och barnen vill åka tillbaka igen!"

De flesta av våra Blue Star-hotell på Kreta ligger i Kolimbari, Agia Marina och Platanias nära Chania. De andra två ligger i småstaden Rethymnon och i Amoudara nära Hearklion. Och vill du bli lika nöjd som kunden i kommentaren nedan ska du välja just vårt Blue Star i Amoudara:

"… Rekommenderar detta hotell då faciliteterna är toppen och personalen vänlig och proffsig. Läget är bra om man vill utforska ön med bil, nära till allt."

Liknande inlägg

Disneyland i världen - 6 nöjesparker

Att kliva rakt in i sagornas värld är en upplevelse, oavsett vad du har för ålder och intressen. Promenera omkring i Askungens slott, möta Chewbacca och Buzz Lightyear, åka berg-och-dal-bana eller sitta bredvid Lilla sjöjungfrun i grottan. Vi ger dig nyckeln till Walt Disneys sex temaparker runtom i världen.
Eva S Eva S 2019-03-06

Barbados – ett perfekt resmål för en romantisk semester

Bländande vita stränder, turkost vatten och tropisk grönska. Barbados har verkligen allt du kan förvänta dig av ett karibiskt paradis, och lite till. Simma med sköldpaddor, besök botaniska trädgårdar och avsluta dagen på klipporna vid Northpoint framför en magisk solnedgång. Det är helt klart till Barbados du ska åka till för att få en riktigt romantisk resa med din kärlek.
Johanna N Johanna N 2019-02-27

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14

Att flyga med spädbarn - tips för din bebis flygresa

Inför första flygresan med din bebis kan det kännas lite nervöst och visst är det en annan upplevelse än att flyga utan barn så här har vi samlat lite tips och saker att tänka på. Sist finner du dessutom ett förslag på en packlista för när du ska flyga med spädbarn.
Emily G. Emily G. 2019-01-01