Blue Star – på våra gästers topplista!

2017-04-26
Jonas S
Kundernas betyg av våra Blue Star-hotell på Kreta ger en tydlig bild. Hotellen är uppskattade! Här trivs man och hit vill man återvända. Gemensamt för alla Blue Star-hotell är att de är familjära, lagom stora och att de passar både vuxna och barn.

Väljer du att resa till just Kreta så ligger alla våra Blue Star-hotell med promenadavstånd till stranden. Två hotell ligger till och med direkt vid stranden; Blue Star Atlantica Caldera Bay och Blue Star Atlantica Akti Zeus. Dessutom har flera av våra Blue Star på ön egna små vattenland eller pooler med vattenrutschkanor – kul för både stora och små. Såhär säger en gäst som rest till Blue Star Stefan Village i Agia Marina:

"Supertrevligt. Hotellpersonalen är fantastisk! Det var bra mat på hotellets restaurang. Både vi och barnen vill åka tillbaka igen!"

De flesta av våra Blue Star-hotell på Kreta ligger i Kolimbari, Agia Marina och Platanias nära Chania. De andra två ligger i småstaden Rethymnon och i Amoudara nära Hearklion. Och vill du bli lika nöjd som kunden i kommentaren nedan ska du välja just vårt Blue Star i Amoudara:

"… Rekommenderar detta hotell då faciliteterna är toppen och personalen vänlig och proffsig. Läget är bra om man vill utforska ön med bil, nära till allt."

Liknande inlägg

Miniguide till Marmariskusten i Turkiet

Vid den turkosa kusten omkring Marmaris i sydvästra Turkiet hittar du härliga semesterorter som Marmaris, Içmeler, Fethiye och Sarigerme. Vad skiljer dem åt och vilket ställe passar just dig? Vi hjälper dig välja.
Eva S Eva S 2019-05-23

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Resa till Cypern med barn – 3 olika semestrar

Pålitligt solsken, massor av aktiviteter och barnvänligt långgrunda stränder. Sedan kan du själv lägga till cykelutflykter, båtturer eller lata dagar vid poolen. Som du märker finns det mycket att göra på Cypern med barn. Här har vi samlat våra bästa tips i form av tre olika inriktningar för en barnvänlig resa till Cypern.
Eva S Eva S 2019-05-09

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07