Klimatkompenserade hotell på Kanarieöarna

Här får du tips på hotell på Kanarieöarna där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan.

Family Life, Bahia Feliz, Gran Canaria

I Bahia Feliz på Gran Canaria har vi tre fantastiska familjehotell, TUI Family Life Tres Vidas, TUI Family Life Las Pitas och TUI Family Life Orquidea. Alla tre är klimatkompenserade hotell och du har tillgång till hela resortens faciliteter oavsett på vilket TUI Family Life-hotell du bor på.

Hotellen ligger precis intill strandpromenaden, det finns ett mindre vattenland och du har möjlighet att lägga till All Inclusive. Här finns barnklubb, Bamse hälsar på varje dag och det anordnas aktiviteter för hela familjen både dag- och kvällstid.

bahiaorquedia

RIU Vistamar, Gran Canaria

Bo med Gran Canarias bästa utsikt på Riu Vistamar på Gran Canaria. Alla rum har havsutsikt, det finns flera pooler och All Inclusive ingår i priset. Hotellet har fri buss ned till den vackra stranden. Den finns lekplats för barnen, gym om du vill träna och flera restauranger.

riuvistamar1

TUI Family Life Flamingo Beach Resort, Lanzarote

Vid sandstranden i Playa Blanca på Lanzarote ligger TUI Family Life Flamingo Beach Resort. Du bor i lägenheter runt hotellområdet och det härliga poolområdet. Du väljer mellan två-, tre- eller fyrarumslägenheter och alla är nyrenoverade i skandinavisk stil.

Huvudpool, barnpool med några rutschkanor och babypool, barnklubb, lekplats och Bamse kommer och hälsar på varje dag. Aktiviteter för hela familjen dag och kväll, träningspass, gym och tennisbanan - här finns det mesta!

i 0275522

Blue Star Marylanza Suites & Spa, Teneriffa

Bo på gångavstånd till Playa de Las Americas och Los Cristianos på Blue Star Marylanza Suites & Spa. Här finns tre pooler, lekplats för barnen och dessutom ett av Teneriffas bästa spa- och fitnesscenter. Här finns aktiviteter för hela familjer flera dagar i veckan och Bamse hälsar på.

Du kan lägga till All Inclusive som tillval och gå till dukat bord för frukost, lunch och middag.

marylanza

RIU Oliva Beach Resort

Vill du bo vid den bredaste sandstranden på Fuerteventura? Då ska du välja RIU Oliva Beach Resort. Här finns två stora pooler, All Inclusive ingår i priset och för barnen finns barnpool och lekplats. Vill du röra på dig under din semester finns både gym, tennis och beachvolleyboll.

Det går buss till staden Corralejo, en resa som endast tar 15 minuter.

riufuerteventura1

Riu Palace Meloneras, Gran Canaria

Här har du ett stilfullt hotell med en härlig vy över havet. Riu Palace Meloneras finns en infinitypool och tre pooler omgivna av solsängar och grönska. Det finns spa, gym och en golfbana nära. För barnen finns barnppol. Du kan betala extra för halvpension och då ingår middag varje kväll i en av restaurangerna.

Hotellet har en egen utgång från trädgården till strandpromenaden och längs den finns caféer, restauranger och små butiker.

RIU single content v33 1920x1080  palace-meloneras