Klimatkompenserade hotell i Thailand

2019-07-01
Towe A
Här listar vi alla hotell i Thailand där klimatkompensation ingår i priset. Väljer du att flyga med TUI fly eller TUI Airways ingår även klimatkompensation av flygresan. Vi kompenserar utsläpp av växthusgaser (CO2e) från våra egna flygplans bränsleförbrukning och från hotellens elanvändning, uppvärmning och från bränsleförbrukningen från hotellens fordon. Det gör vi genom att investera i sol-, vind-, vattenkraft och biogas.

TUI Family Life Mai Khao Lak

Precis intill sandstranden Pak Weep i Khao Lak ligger ett utav våra mest omtyckta familjehotell, TUI Family Life Mai Khao Lak. Här finns något för alla i familjen eller vad sägs om barnklubb med Bame, vuxenzon, vattenrutschkana, ledarledda träninspass, tennisbanor och spa. Välj om du vill bo i hotelldelen eller i egen bungalow med egen pool.

mai khao lak
På TUI Family Life Mai Khao Lak finns något för hela familjen.

Blue Star The Sands by Kata Thani

På promenadavstånd till Khao Laks centrum och intill stranden Nang Thong ligger vackra Blue Star The Sands by Kata Thani. Tre härliga poolområden varav en med vattenland och vattenfall. Hotellet passar familjer som par och förutom sol och bad kan du ta en matlagningskurs, spela tennis, få en massage eller njuta av en smoothie i swim up-poolbaren.

blue star the sand by kata thani
Blue Star The Sands by Kata Thani ligger precis vid stranden.

Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach

På en udde på Phuket kan du njuta av Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach. Hotellet har havet på två sidor och tre härliga poolområden. Stora familjerum, Bamse kommer och hälsar på flera gånger i veckan och endast en timmes transfertid från Phukets flygplats. Dessutom har hotellet ett unikt läge vid ett av Phukets bäst bevarade korallrev och de arbetar på flera sätt för att skydda miljön.

blue star phuket marroitt merlin beach
Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach på Phuket.

Blue Star Chada Beach Resort & Spa

På lugna Koh Lanta vid stranden ligger Blue Star Chada Beach Resort & Spa. Det här ett omtyckt familjehotell som har en utav Koh Lantas största pooler. Här kan barnen träffa Bamse, ni bor intill öns mest barnvänliga strand och du har närheten till Koh Lantas centrum. Välj rum med egen pool, poolaccess eller familjesvit.

chada beach resort
Blue Star Chada Beach Resort & Spa på Koh Lanta.

Robinson Club Khao Lak

Femstjärniga Robinson Club Khao Lak hittar du på en fantastisk strand i Khao Lak. Flera pooler, fantastiska träningsmöjligheter, internationall barnklubb och helpension ingår i priset.

robinson khao lak
På lyxiga Robinson Khao Lak ingår helpension i priset.

TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort

Vuxenhotellet TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort ligger i Khao Lak vid Nang Thong-stranden. Hotellet har 16-års gräns och här råder lugnet. Simma i havet eller någon av poolerna, spela tennis, träna i gymmet, ta en yogaklass eller en spa-behandling. Hotellet har flera restauranger och vill du ser mer är det promenadavstånd in till Khao Laks centrum.

TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort
Det vackra vuxenhotellet TUI Sensimar Khaolak Beach Front Resort.

Blue Star Centara Kata Beach

På promenadavstånd från stranden och nära Kata centrum hittar du Blue Star Centara Kata Beach. Tre olika poolområden, en liten vattenrutschkana, träningsmöjligheter och familjeaktiviteter. Hotellet ligger inbäddad i grönska och har gratis buss till stranden flera gånger om dagen för dig som inte vill gå.

Blue Star Centara Kata Beach
Blue Star Centara Kata Beach i Kataområdet.

TUI Sensimar Koh Samui

Vuxenhotellet TUI Sensimar Koh Samui är ett ljuvligt hotell på nordöstra Koh Samui. Hotellet ligger mitt på stranden Maenam Beach och har en snygg infinitypool. Modern design och rum med snygga inredningsdetaljer kännetecknar deta hotell. Här finns också gym, spa och alla förutsättningar för den perfekta semesterresan för två.

TUI Sensimar Koh Samui
TUI Sensimar Koh Samui är ett snyggt design-hotell.

Liknande inlägg

En guide till Santa Maria

Santa Maria är en färgglad badort på ön Sal i Kap Verde. Här finns härliga hotell, bra restauranger, en lång strand och små butiker. Vad får man då inte missa i denna fina by? Här är vår guide till Santa Maria.
Towe A Towe A 2019-07-15

Citronhajar på Kap Verde

De böjda tänderna och det vassa luktsinnet gör citronhajen till en av havets mest effektiva köttätare. Den här solojägaren har fått namnet från sin gula färg. Medan deras syn sviktar så hittar de byten genom ampuller som registrerar elektriska fält. Människans syn är som bekant ganska bra i dagsljus, åtminstone så pass bra att du enkelt kan få syn på flera av dessa fantastiska varelser runt Kap Verdes kristallklara vatten.
Carl J Carl J 2019-07-11

Bästa utflykterna på Phuket – från kultur till äventyr

Fyll dina sinnen (och ditt Instagramkonto) med nya intryck bortom hotellpoolen. Thailands största ö Phuket är otroligt rik på upplevelser. Här tipsar vi om allt från snorkling till djungelvandring, buddhistiska tempel, matlagningskurs, flowriding och att bada med elefanter.
Astrid S Astrid S 2019-06-18

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10