Hit åker svenskarna i jul

En svensk jul i all ära men visst kan man bli sugen på att bara lämna julbestyren och åka på semester och koppla av istället? Allt fler svenskar gör slag i saken och åker utomlands över jul.
Emma J Emma J 2018-11-22

Storfilmerna som väcker reslusten i jul – där spelades de in

Stora biopremiärer hör alltid december till. Ofta lanseras flera storfilmer med pompa och ståt på vita duken innan jul. Påkostade, episka berättelser med massor av statister och vidunderliga vyer över vackra landskap. Just det där med inspelningsplatserna tycker vi är extra spännande – för de går ju att uppleva själv! Här drömmer vi oss bort till scenerna för julbions maffigaste premiärer.
Jakob R Jakob R 2017-12-15

Maxa julen – så firar du under hela december

Är du en sann julälskare, som tycker att det är synd att julen kommer så sällan och att firandet den 24 december inte är i närheten av tillräckligt? Då kan vi glädja dig med att är du bara beredd att resa en del så kan du göra december månad till ett enda långt julfirande.
Sara S Sara S 2017-12-05

Bästa julmarknaderna i Europa

Res på en minisemester och fixa riktig julstämning. Snart slår storstädernas julmarknader upp sina portar med knäckäpplen, glittrande granar och lyktor i träden. Men ska du välja hippa London eller klassiska Wien? Här tipsar vi om de mysigaste julmarknaderna.
Eva S Eva S 2017-10-25