Inspiration
Låt dig inspireras av Sri Lanka

Låt dig inspireras av Sri Lanka

2016-11-03

Sri Lanka bjuder på långgrunda sandstränder, regnskog, tempel och safariparker. Här listar vi tre skäl att uppleva vinterns stora resenyhet.

Tre skäl att uppleva vinterns stora resenyhet.

  1. Upplevelserna. Sri Lanka är perfekt för familjer och andra som vill uppleva mycket på semestern. Varför inte göra en utflykt upp i de grönskimrande bergen? Se Sri Lankas rika djurliv med exempelvis elefanter och leoparder. Eller frossa i te, du kommer garanterat ha resväskan full med väldoftande, drickbara souvenirer!

  2. Hotellen. Kan du tänka dig att bo på ett anrikt kolonialromantiskt hotell vid stranden? Eller vill du fylla dagarna med aktiviteter för hela familjen? Vi har ett brett utbud av hotell i Sri Lanka, oavsett vem du är eller vad du vill göra på semestern. Vill du maxa semestern kan du kombinera Sri Lanka med Maldiverna i form av en kombinationsresa.

  3. Du flyger med Dreamliner. Sri Lanka är ett av våra vinterresmål dit vi flyger dig med vår egen Dreamliner Boeing 787, världens modernaste flygplan. Restiden från Stockholm är på strax över nio timmar och under tiden kan du njuta av mer benutrymme, bättre kabinklimat liksom filmer, tv-serier och spel.

Sri Lanka bjuder på många långgrunda sandstränder.

Klassisk strandbar på Sri Lanka - perfekt för dagens hetaste timme

På Sri Lanka finns ett brett hotellutbud, oavsett om du vill bo med havsutsikt, ha stort poolområde eller ha mat i toppklass.

Svalka dig med färsk kokosmjölk i värmen. Både nyttigt och gott!

Upplev Sri Lankas rika djurliv med exempelvis elefanter och leoparder.

Fiskare i solnedgången.

Vad sägs om att bo på anrikt kolonialt hotell vid stranden?