Låt dig inspireras av Sri Lanka

2016-11-03
Johan S
Sri Lanka bjuder på långgrunda sandstränder, regnskog, tempel och safariparker. Här listar vi tre skäl att uppleva vinterns stora resenyhet.

Tre skäl att uppleva vinterns stora resenyhet.

  1. Upplevelserna. Sri Lanka är perfekt för familjer och andra som vill uppleva mycket på semestern. Varför inte göra en utflykt upp i de grönskimrande bergen? Se Sri Lankas rika djurliv med exempelvis elefanter och leoparder. Eller frossa i te, du kommer garanterat ha resväskan full med väldoftande, drickbara souvenirer!

  2. Hotellen. Kan du tänka dig att bo på ett anrikt kolonialromantiskt hotell vid stranden? Eller vill du fylla dagarna med aktiviteter för hela familjen? Vi har ett brett utbud av hotell i Sri Lanka, oavsett vem du är eller vad du vill göra på semestern. Vill du maxa semestern kan du kombinera Sri Lanka med Maldiverna i form av en kombinationsresa.

  3. Du flyger med Dreamliner. Sri Lanka är ett av våra vinterresmål dit vi flyger dig med vår egen Dreamliner Boeing 787, världens modernaste flygplan. Restiden från Stockholm är på strax över nio timmar och under tiden kan du njuta av mer benutrymme, bättre kabinklimat liksom filmer, tv-serier och spel.

Långa sandtränder på Sri Lanka - TUI
Sri Lanka bjuder på många långgrunda sandstränder.
Klassisk strandbar på Sri Lanka - TUI
Klassisk strandbar på Sri Lanka - perfekt för dagens hetaste timme
Vad sägs om hotellrum med havsutsikt på Sri Lanka - TUI
På Sri Lanka finns ett brett hotellutbud, oavsett om du vill bo med havsutsikt, ha stort poolområde eller ha mat i toppklass.
Svalka dig med färsk kokosmjölk på Sri Lanka - TUI
Svalka dig med färsk kokosmjölk i värmen. Både nyttigt och gott!
Upplev elefanter på Sri Lanka - TUI
Upplev Sri Lankas rika djurliv med exempelvis elefanter och leoparder.
Lokala fiskare på Sri Lanka - TUI
Fiskare i solnedgången.
Bo på anrikt kolonialt hotell vid stranden på Sri Lanka - TUI
Vad sägs om att bo på anrikt kolonialt hotell vid stranden?

Liknande inlägg

Kort flygtid – sommarresor under tre timmar

Platsen i dina semesterdrömmar måste inte ligga på andra sidan jorden. Här guidar vi dig till fina resmål dit du flyger på tre timmar eller mindre. Både palmkantade stränder och pulserande storstäder. Underbart kan vara kort ibland.
Astrid S Astrid S 2019-04-22

Game of Thrones-guide i Dubrovnik

Idag har den sista säsongen av Game of Thrones premiär. Hur många gånger under seriens gång har vi inte hört huset Starks valspråk "Winter is coming" till att nu vara mitt uppe i den kalla vintern. Får du inte nog av intriger, hämnd och drakar? I så fall är Dubrovnik ett perfekt resmål för dig. Vi har satt ihop en Game of thrones-guide i Dubrovnik! Kanske blir tomheten efter serien lite lättare att hantera då.
Hanna P Hanna P 2019-04-15

Sportklättring på Kalymnos

Googla ordet klättring, och snart sitter du och läser om den grekiska ön Kalymnos. Bland sportklättrare har den samma status som Michelinkrogar har för foodies. Varför? Vi har tagit reda på svaret och träffat en expert som själv har hängt som en apekatt under öns överhängande klippor.
Astrid S Astrid S 2019-01-30

Albanien är sommarens nyhet

Mellan Montenegro och Grekland, längs med Adriatiska havets kust ligger Albanien. I norr tronar höga alptoppar mot himlen och i söder hittar du paradisstränder längs hela rivieran. Här finns något för alla. Paradisstränder med azurblått vatten, vandringsleder, naturupplevelser, historiska platser och välsmakande mat.
Towe A Towe A 2019-01-29