2019-07-12

Förläng Pride med en resa

I Stockholm går Prideparaden av stapeln den tredje augusti 2019. Men varför nöja sig med Stockholm? Här berättar vi hur du förlänger Pride med en resa och hur du kan "tjuvstarta" Pride 2020.

Pride-erbjudande: 1 500:- extra rabatt

Använd kampanjkoden PRIDE och få 1 500:- i extra rabatt per bokning på några av våra härliga vuxenhotell vid Medelhavet i sommar.

  • Gäller på nybokade paketresor, flyg och utvalda hotell, med TUI
  • Avresa mellan 15/8 - 30/9 2019
  • Använd kampanjkod PRIDE
  • Boka senast 6/8 2019

Begränsat antal platser. Kampanjkoden aktiverar du i sista steget i bokningen innan betalning när du bokar din resa på tui.se

Boka dessa hotell här

Pride på Malta i september

Går den svenska sommaren för fort? På vackra Malta stannar värmen länge och där kan du delta i Malta Pride 6 - 15 september. Pride Fashion Night, Pride Pool Party, Pride Boat Party och avslutningsvis den stora paraden med Maltas största efterfest den 14:e september.

Förutom alla event kan du bada vid den Blå Lagunen, besöka den fina ön Gozo och strosa i Valettas gränder. Här är våra 5 bästa tips till Malta.

malta
Den blå lagunen på Malta är ett måste under ditt besök.

Vinter Pride i Maspalomas i november

När novembermörkret sänker sig över Sverige packar du väskorna och drar till solen. Mellan den 4 - 10 november firas Vinter Pride i Maspalomas på Gran Canaria, paraden sker den 9:e november. Många anser att Pride i Maspalomas är årets höjdpunkt och vi rekommenderar dig att boka din biljett till den vackra kanarieön i god tid.

Maspalomas är känt för sina stora härliga sanddyner i Maspalomasöknen, öns längsta strand, strandpromenad kantad av palmer. Men stämmer verkligen myten om att sanden i Maspalomas blåser in från Sahara? Läs mer här.

Gran Canaria har, förutom Pride, underbara stränder, bra surfing och ett tips är att hyra bil och besöka bergsbyar, apelsinlundar och vingårdar. Här listar vi Gran Canarias bästa stränder.

maspalomas
Solnedgången över Maspalomas är magisk.

Miami Beach Pride i april

Varför inte tjuvstarta Pride-året 2020 före alla andra? Innan våren når Sverige kan du dansa in den på Pride i Miami i slutet av mars och början av april. Miami Beach Pride går av stapeln 30 mars - 5 april 2020 med stora poolpartyn, grymma artister och den stora paraden sker den 5:e april.

Och när du ändå är i Miami - förläng din vistelse och ta en kryssning till Jamaica, Bahamas eller Honduras. Här är våra kryssningsfavoriter som utgår från Miami.

miami
Inte så dumt att resa till Miami i slutet av mars.

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

48 timmar i New York

Inte ens en vecka är nog för att du ska hinna tröttna på New York men här får du tips på hur du kan maxa två dagar med många New York-upplevelser – från shopping och stans bästa kronärtskocksdipp till lönnkrog i China Town.
Hanna P Hanna P 2019-09-12